Η Κυπριακή ομοσπονδία καράτε προβάλλει με τον καλύτερο τρόπο την Κύπρο μας στις διεθνείς αθλητικές δραστηριότητες εφόσον μετέχει στους 7ους Αγώνες μικρών κρατών Ευρώπης Καράτε στο Μαυροβούνιο 23-26/9/21 με πέραν των 150 ατόμων αποστολή.

Για τον πιο πάνω σκοπό έχει ναυλωθεί ειδική πτήση για να μεταφέρει από την Λάρνακα στην Ποτκόρτισα πρωτεύουσα του Μαυροβουνίου την εθνική ομάδα. Αξίζει να σημειωθεί ότι στην αποστολή μετέχουν πέραν των 100 αθλητών από 17 σωματεία από όλη την Κύπρο. Την αποστολή συνοδεύουν οι 3 εθνικοί προπονητές Μάριος Σάκκη, Γιώργος Ευθυμίου, Νικόλας Βατυλίωτης με επιπλέον άλλους 17 σωματειακούς προπονητές. Επίσης την αποστολή συνοδεύουν 7 Κύπριοι διεθνείς και εθνικοί διαιτητές Μάριος Βατυλιώτης, Κωνσταντίνος Χαραλάμπους, Πέτρος Μιχαηλίδης, Κορίνα Αντριάνα Ποπέσκου, Μάριος Χαραλαμπίδης, Πέτρος Μαυρομμάτης και Ματθαίος Κωνσταντίνου, υπεύθυνοι αποστολής είναι τα μέλη του Δ.Σ Σίμος Κωνσταντίνου και Ελευθερία Γεωργίου. Ο πρόεδρος της ομοσπονδίας Αντρέας Βασιλείου ο οποίος είναι και πρόεδρος της ομοσπονδίας ΑΜΚΕ-Καράτε θα μετέχει σε διάφορες συναντήσεις της ομοσπονδίας ΑΜΚΕ για συντονισμό του μεγαλύτερου πρωταθλήματος τα τελευταία 8 χρόνια που έχει φθάσει τις 510 συμμετοχές.

Η Κυπριακή Ομοσπονδία Καράτε εύχεται επιτυχία σε όλους τους αθλητές και αθλήτριες της που ξεκινούν τις υποχρεώσεις τους το Σάββατο μέχρι και την Κυριακή 25-26/9/21 και εκφράζει ιδιαίτερες ευχαριστίες προς τον Θεσμικό Χορηγό της τον Κυπριακό Οργανισμό Αθλητισμού, τον διαχρονικό χορηγό της ΟΠΑΠ ΚΥΠΡΟΥ και την Κυπριακή Ολυμπιακή Επιτροπή.