Περισσότερα «όπλα» περιμένει να έχει στη διάθεσή του για το παιχνίδι με τον Άρη ο Τιμούρ Κετσπάγια. Το ιατρικό δελτίο γεμίζει αντί να αδειάζει (τραυματίστηκε και ο Ρισβάνης), αλλά υπάρχει αισιοδοξία πως θα υπάρξουν επιστροφές ενόψει Άρη.

Η μοναδική βέβαιη προσθήκη είναι αυτή του Μίλος Ντέλετιτς, καθώς εξέτισε την ποινή του. Από εκεί και πέρα, δεν φαίνεται σοβαρό το πρόβλημα τραυματισμού που αποκόμισε ο Σπύρος Ρισβάνης στο ματς με τον Εθνικό Άχνας και το πιθανότερο είναι να αγωνιστεί κόντρα στον Άρη, αλλά αυτό θα ξεκαθαρίσει από τα αποτελέσματα των εξετάσεών του.

Αυτός που θα είναι σίγουρα εκτός είναι ο Χοφχάνες Αμπαρτζουμιάν. Ο τραυματισμός του με την εθνική Αρμενίας δεν ήταν τελικά τόσο αθώος και ο δεξιός μπακ της «Κυρίας» έχει ακόμη δρόμο μέχρι να επιστρέψει στη δράση, από τη στιγμή που δεν έχει πατήσει ακόμη γήπεδο στις προπονήσεις.

Δύσκολα θα είναι στην αποστολή και ο Χρυσοστόμου, σε αντίθεση με Λάφερτι και Χριστοφή που έχουν αρκετές πιθανότητες να επιστρέψουν. Δεν είναι λίγες οι «εκκρεμότητες» πριν τον Άρη και όλα θα ξεκαθαρίσουν αυτό το διήμερο, με τον Τιμούρ Κετσπάγια να ελπίζει να αδειάσει σιγά-σιγά το ιατρικό δελτίο.

Ειρήνη Σπυροπούλου