ΔΗΜΗΤΡΙΟΥ: «Έμειναν εκτεθειμένοι, ο καθένας λέει ότι θέλει»!
Κύριες Ειδήσεις

ΔΗΜΗΤΡΙΟΥ: «Έμειναν εκτεθειμένοι, ο καθένας λέει ότι θέλει»!

Fonbet Powers you up! Πάρε το Powerbank σου τώρα!

Ο εκπρόσωπος τύπου της Ομόνοιας, μίλησε στην εκπομπή «Total Green» και μεταξύ άλλων αναφέρθηκε στα όσα λέχθηκαν μετά τον αγώνα με τη Δόξα, ενώ σημείωσε πως όποτε κριθεί, πως η διοίκηση πρέπει να παρέμβει θα το πράττει.
«Τα όσα ακολούθησαν του αγώνα, δηλαδή οι ακραίες τοποθετήσεις και οι απόλυτες συμπεριφορές, δεν ήταν φυσιολογικές και δεν δικαιολογούνται. Έγιναν για να εξυπηρετηθούν συμφέροντα, είτε για να ευνοηθούν, είτε για να αδικηθεί η Ομόνοια. Αυτή η συμπεριφορά τους άφησε εκτεθειμένους στα μάτια της κοινής γνώμης. Χθες τι είδαμε; Το VAR να διορθώνει δύο λάθη. Τα γκολ δεν έπρεπε να μετρήσουν και το VAR το διόρθωσε. Σχολιάζουμε ότι ακυρωθήκαν γκολ και άλλες τοποθετήσεις. Δεν πιστεύω ότι προσπαθούν να αποκαθηλώσουν το VAR. Ήρθε για να μείνει. Πιστεύουμε πως αυτό έγινε για να εξυπηρετηθούν συμφέροντα. Όλο αυτό ήταν για την φάση του Κακουλλή με τον Σισκόφσκι. Το VAR έκρινε πως δεν υπήρχε κάποιο σημείο για να αλλάξει την απόφαση του ο διαιτητής. Το μήνυμα μας, είναι πως άπαντες πρέπει να σταθούν στο ύψος των περιστάσεων και να κάνουν δίκαια την δουλειά τους. Αν κρίνουμε πως πρέπει να παρεμβαίνουμε, θα το κάνουμε», είπε αρχικά ενώ για τις παρεμβάσεις των άλλων ομάδων πρόσθεσε:
«Είδαμε απόλυτες συμπεριφορές που δεν είναι φυσιολογικές. Είναι για εξυπηρέτηση συμφερόντων. Δεν θυμάμαι να έγινε ξανά αυτό. Έπρεπε να μετρήσουν τα γκολ από οφσάιντ; Δεν κατάλαβα… Αυτό που με ενοχλεί, πως ο καθένας δηλώνει ότι θέλει, όποτε θέλει, όπως θέλει και δεν υπάρχει ο αντίλογος. Με ενοχλεί».

Related posts