Χρησιμοποιώντας τον ιστότοπό μας, αποδέχεστε τη χρήση των cookie μας.

«Αν μπορούμε, θα δώσουμε ελάφρυνση…» (ΥΠΟΥΡΓΟΣ ΥΓΕΙΑΣ ΓΙΑ ΦΙΛΑΘΛΟΥΣ)
Α' Κατηγορία

«Αν μπορούμε, θα δώσουμε ελάφρυνση…» (ΥΠΟΥΡΓΟΣ ΥΓΕΙΑΣ ΓΙΑ ΦΙΛΑΘΛΟΥΣ)

Fonbet Powers you up! Πάρε το Powerbank σου τώρα!

Εδώ και λίγες εβδομάδες η συζήτηση περί χαλάρωσης των μέτρων για την προσέλευση του κόσμου στα γήπεδα ξεκινά να εντείνεται. Επίσημες τοποθετήσεις από ομάδες για την ανάγκη επαναξιολόγησης του μέτρου, αλλά και ο κόσμος που ζητά με τη σειρά του την αλλαγή.
Στην όλη συζήτηση τοποθετήθηκε ο Υπουργός Υγείας, Μιχάλης Χατζηπαντέλα, ο οποίος βρέθηκε σήμερα καλεσμένος στην τηλεόραση του «Alpha» και την εκπομπή «Alpha Ενημέρωση». Όπως τόνισε ο Υπουργός πρέπει να υπάρξει κάποια αλλαγή και το όλο θέμα θα επαναξιολογηθεί στο επόμενο υπουργικό συμβούλιο.
Τα κυριότερα σημεία:
«Θεωρώ ότι πρέπει να υπάρξει κάποια αλλαγή. Θέλω να υπενθυμίσω τους ποδοσφαιρόφιλους ότι τολμήσαμε αρχές Ιουλίου να έχουμε αυτή την αυξημένη προσέλευση στα γήπεδα. Για εκείνη την περίοδο ήταν αρκετά ψηλό ποσοστό προσέλευσης. Θεωρώ ότι είναι ένα μέτρο το οποίο πρέπει να επαναξιολογήσουμε.
Περιμένουμε να δούμε την κατάσταση στα σχολεία τον Οκτώβριο και μέσα στο επόμενο υπουργικό συμβούλιο θα το επαναξιολογήσουμε αναλόγως. Αν μπορούμε να δώσουμε κάποια ελάφρυνση θα τη δώσουμε».
Να σημειώσουμε πάντως πως αυτή τη στιγμή επιτρέπεται η είσοδος σε ποδοσφαιρικούς αγώνες μόνο για άτομα που έχουν εμβολιαστεί (και παρήλθαν 3 εβδομάδες) και για άτομα που νόσησαν με COVID-19 τους τελευταίους 6 μήνες σε ποσοστό πληρότητας 75% των γηπέδων.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ