ΑΕΚ: Με… άλλη 11άδα στο κύπελλο
ΑΕΚ

ΑΕΚ: Με… άλλη 11άδα στο κύπελλο

Fonbet Powers you up! Πάρε το Powerbank σου τώρα!

Είναι κάτι περισσότερο από βέβαιο ότι ο Νταβίντ Καταλά θα φρεσκάρει και μάλιστα σε μεγάλο βαθμό την ενδεκάδα στο αυριανό παιχνίδι κυπέλλου με την Αλκή στο «Αμμόχωστος». Αυτό δεν σημαίνει πως η ΑΕΚ υποτιμάει τον αγώνα. Σε καμία περίπτωση.

Ωστόσο, αντιλαμβάνεται κανείς πως δεν μπορεί να παίζει συνεχώς με τους ίδιους και είναι εξάλλου μία ευκαιρία να πάρουν χρόνο συμμετοχής και ποδοσφαιριστές που έπαιξαν λιγότερο από κάποιους άλλους μέχρις στιγμής στο πρωτάθλημα.

Είναι επίσης μια καλή ευκαιρία να αγωνιστούν παίκτες που χρειάζονται παιχνίδια στα πόδια τους, όπως για παράδειγμα οι Άμπραχαμ και Τόμοβιτς. Ακόμη κι ο Ροσάλες. Την πόρτα της ενδεκάδας χτυπάνε επίσης οι Ζοέλ, Χριστοφόρου, Εγγλέζου, Ναούμ, Αναστασίου, Μακρής, Φαράζ, Ρομό και Ολατούνζι.

Δεν αποκλείεται να συμπεριληφθεί στην αποστολή ο Εσπινόσα, ο οποίος έχει ξεπεράσει τον τραυματισμό του αλλά φυσικά εναπόκειται στον Καταλά εάν θα του δώσει χρόνο συμμετοχής, από τη στιγμή που έμεινε εκτός προπονήσεων την περασμένη βδομάδα.

Σίγουρα δεν πρόκειται να αγωνιστούν οι τραυματίες Τιάγκο, Μαρτίνεθ και Γκαρσία. Ο τελευταίος φαίνεται ότι δύσκολα θα προλάβει το παιχνίδι της Δευτέρας με τον Ολυμπιακό στην «Αρένα» για το πρωτάθλημα.

Ανδρέας Βεντούρης

 

 

Related posts