Με την επιστροφή του Ντβάλι ( ο τελευταίος από τους διεθνείς) που αναμένεται αν όχι την Τετάρτη, τότε την Πέμπτη να είναι στον Αρχάγγελο, θα ετοιμάσει την 11άδα εν όψει Απόλλωνα ο Σα Πίντο.
Ο Πορτογάλος, περιμένει όμως να διαπιστώσει το βαθμό ετοιμότητας των ποδοσφαιριστών που ήταν εκτός λόγω τραυματισμού για να δει αν θα τους έχει στην αποστολή την Κυριακή.
Αναλυτικά, τα τελευταία νέα για τους ποδοσφαιριστές που απουσίασαν με την Ομόνοια, έχουν ως ακολούθως:
ΚΡΕΣΠΟ: Ανέβασε ρυθμούς, προπονείται με την ομάδα και είναι καθαρά θέμα αξιολόγησης της ετοιμότητας του. Οι τελευταίες προπονήσεις, θα καθορίσουν αν μπορεί να προλάβει τον Απόλλωνα:
ΚΟΣΤΑΝΤΙΝΟΦ: Ένα βήμα από την επιστροφή του ο Βούλγαρος. Όπως και ο Κρέσπο, έτσι και αυτός θα αξιολογηθεί στις τελευταίες προπονήσεις, πριν το ματς της ερχόμενης Κυριακής.
ΒΙΓΙΑΦΑΝΕΣ: Κάθε μέρα και καλύτερα. Είναι θετικές οι ενδείξεις για τον Αργεντινό, όμως η ευπάθεια που τον χαρακτηρίζει σε θέματα τραυματισμών δεν επιτρέπει ασφαλή πρόβλεψη για το επόμενο ματς.
ΓΟΥΙΛΣΟΝ: Φουλ προπόνηση για τον Αγκολέζο. Εξαρτάται από το Σα Πίντο, αν θα τον επαναφέρει στην αποστολή της ομάδας.
ΔΩΝΗΣ: Ολοκληρώνει σε λίγες μέρες το ατομικό του πρόγραμμα και αν όλα πάνε καλά, μέχρι τέλος Σεπτεμβρίου θα είναι στη διάθεση της ομάδας.
Εκτός για τον αγώνα της Κυριακής, θα είναι ο Τσεπάκ που θα εκτίσει την τιμωρία του, σε αντίθεση με τον Ντάλσιο ο οποίος παίζει με τον Απόλλωνα και θα απουσιάσει με την Ανόρθωση.