ΑΕΚ: Τα νεότερα για Άνχελ Γκαρσία (ΠΛΗΡΟΦΟΡΙΕΣ)
ΑΕΚ

ΑΕΚ: Τα νεότερα για Άνχελ Γκαρσία (ΠΛΗΡΟΦΟΡΙΕΣ)

Το πρόβλημα τραυματισμού που έφερε και την αναγκαστική αλλαγή του Άνχελ Γκαρσία στο 40’ του αγώνα με την Πάφο, είναι μυϊκό. Ο Ισπανός αριστερός μπακ θα περάσει σήμερα από μαγνητικό τομογράφο (MRI) προκειμένου να διαπιστωθεί το μέγεθος του προβλήματος, φαίνεται όμως ότι ο τραυματισμός του είναι στο δικέφαλο του ποδιού του.

Ακόμη κι αν πρόκειται απλά για τράβηγμα, θα χρειαστεί λίγες μέρες ώστε να επανέλθει στο κανονικό πρόγραμμα προπόνησης. Σημειώνουμε ότι τράβηγμα θα είναι στην καλύτερη των περιπτώσεων…

Ως εκ τούτου, η παρουσία του στο παιχνίδι με τον Ολυμπιακό την ερχόμενη Δευτέρα είναι επί του παρόντος εξαιρετικά αμφίβολη. Σίγουρα χάνει τον αγώνα κυπέλλου της Τετάρτης με την Αλκή.

Απ’ εκεί και πέρα, αναμένεται ότι σύντομα θα μπει σε φουλ ρυθμούς προπόνησης ο Εσπινόσα, ενώ τις επόμενες μέρες θα ξεκαθαρίσει η κατάσταση των τραυματιών Μαρτίνεθ και Τιάγκο. Οι προαναφερθέντες δεν πρόκειται να αγωνιστούν πάντως στο κύπελλο, με τον Καταλά να ετοιμάζει αρκετές αλλαγές για το συγκεκριμένο παιχνίδι.

Ανδρέας Βεντούρης

Related posts