Μέσα σε λίγο χρονικό διάστημα ο Γιάννης Κωνσταντέλιας κατάφερε να εντυπωσιάσει με την απόδοσή του στον αγωνιστικό χώρο, αλλά και να διπλασιάσει την αξία του!

Τη φετινή σεζόν ο Γιάννης Κωνσταντέλιας έχει διαπρέψει στα ελληνικά γήπεδα με τη φανέλα του ΠΑΟΚ και συνεχίζει να εντυπωσιάζει με την απόδοσή του.

Ο ταλαντούχος εξτρέμ, έχει μάλιστα κεντρίσει το ενδιαφέρον μεγάλων ευρωπαϊκών συλλόγων και μεταξύ άλλων, Μίλαν, Μπενφίκα, Γαλατασαράι και Λιντς είναι στις ομάδες που τον έχουν συμπεριλάβει στους μεταγραφικούς τους στόχους.

Η άνοδος του Κωνσταντέλια είναι αγωνιστική, αλλά και χρηματιστηριακή. Η πλατφόρμα του transfermarkt καταγράφει τα στατιστικά στοιχεία των παικτών, αλλά και την  αξία τους και στην περίπτωση του νεαρού εξτρέμ έχει παρουσιάσει τεράστια άνοδο!

Το εντυπωσιακό είναι ότι η αύξηση της χρηματιστηριακής του αξίας είναι μεγάλη και έχει καταγραφεί σε πολύ σύντομο χρονικό διάστημα. Για παράδειγμα τον Μάιο του 2021 ήταν στις 150 χιλιάδες ευρώ, τον Νοέμβριο του 2022 ανέβηκε στις 400 χιλιάδες και σήμερα έχει φτάσει πια να «κοστολογείται» στα 4 εκατομμύρια ευρώ!

Το νούμερο φυσικά είναι τεράστιο, και από τα έξι ψηφία, έφτασε πλέον στα επτά, μόλις σε λίγους μήνες και αναμένεται να ανέβει και περισσότερο.

Από τους παίκτες του ΠΑΟΚ, βρίσκεται στην τέταρτη θέση της λίστας των ποδοσφαιριστών με τη μεγαλύτερη χρηματιστηριακή αξία. Στην πρώτη θέση είναι ο Αντρίγια Ζίβκοβιτς με €6.000.000, ακολουθεί ο Ίνγκι Ίνγκασον με €5.000.000, ο Ντάγκλας Αουγκούστο με €4.500.000 και έπειτα ο Γιάννης Κωνσταντέλιας.