ΑΝΟΡΘΩΣΗ: Η τριπλέτα των «ρίχτερ» και οι αδυναμίες… – Balla.com.cy
Χρησιμοποιώντας τον ιστότοπό μας, αποδέχεστε τη χρήση των cookie μας.

ΑΝΟΡΘΩΣΗ: Η τριπλέτα των «ρίχτερ» και οι αδυναμίες…
ΑΝΟΡΘΩΣΗ

ΑΝΟΡΘΩΣΗ: Η τριπλέτα των «ρίχτερ» και οι αδυναμίες…

Fonbet Powers you up! Πάρε το Powerbank σου τώρα!

Είναι αλήθεια πως η Ανόρθωση είχε αμυντικές αδυναμίες κόντρα στην Παρτιζάν. Αυτές, πρέπει να διορθωθούν με την πάροδο του χρόνου, μέσα από τις προπονήσεις, αλλά και τη διαχείριση που πρέπει να τύχουν κάποιοι ποδοσφαιριστές που επωμίζονται το βάρος της ανασταλτικής λειτουργίας.
Είναι κάποιοι που επέστρεψαν από τις Εθνικές τους που έχουν ήδη διψήφιο αριθμό 90λεπτων πάνω στα πόδια τους και οι συνεχόμενες υποχρεώσεις, φέρνουν τον Τιμούρ Κετσπάγια σε δύσκολη θέση. Αν θα τους επιλέξει, αν θα τους ξεκουράσει… Οι Εθνικές, πάντως, έχουν παίξει το ρόλο τους για την Ανόρθωση, που θυμίζουμε πως είχε αντιμετωπίσει ένα σωρό δυσκολίες κατά τη διάρκεια της προετοιμασίας…
Είναι, επίσης, αλήθεια στο ματς με την Παρτιζάν πως δημιουργικά, ειδικότερα στο α’ ημίχρονο δεν έβρισκε χώρους, δεν είχε λύσεις, απέναντι στον τρόπο με τον οποίο επέλεξε να αγωνιστεί ο αντίπαλος.
Εκείνη τη στιγμή, είναι που ο κάθε προπονητής περιμένει την ατομική ενέργεια-σκέψη από έναν ποδοσφαιριστή που έχει την ποιότητα, την οξυδέρκεια και την εμπειρία να κάνει το κάτι διαφορετικό.
Ο λόγος για την τριπλέτα των «ρίχτερ» που έχει δημιουργήσει η Ανόρθωση, με τους Λάζαρο, Ουάρντα και Πόποβιτς αυτό το καλοκαίρι και που λογικά θα τραβήξει μεγάλο κουπί τη φετινή περίοδο…

Από τη μία, το ποδοσφαιρικό μυαλό του Πόποβιτς, που μπορεί να διασπάσει την αντίπαλη άμυνα και να δημιουργήσει χώρους για τους συμπαίκτες του, από την άλλη η εμπειρία του Λάζαρου και τέλος, η ποδοσφαιρική ικανότητα του Ουάρντα. Στοιχεία τα οποία υπάρχουν, απλά δεν είδαμε στα δύο παιχνίδια με την Ανόρθωση που έπαιξαν αμφότεροι.
Χρειάζονται χρόνο για να «δέσουν». Θα τον έχουν από τον Γεωργιανό τεχνικό που τους εμπιστεύεται απόλυτα. Γι’ αυτό τους έφερε άλλωστε στη βαρωσιώτικη ομάδα.
Μέσα από το παιχνίδι, έδειξε να βρίσκει τα… πατήματά του ο Ουάρντα, όχι όμως και ο Λάζαρος που έμεινε πολύ πίσω από τον καλό του εαυτό… Χρόνος για χάσιμο δεν υπάρχει. Ότι έγινε, έγινε. Θα το προσπαθήσει η Ανόρθωση στην Ευρώπη και όπου βγει. Απλά τώρα, προέχει το πρωτάθλημα και το παιχνίδι της Δευτέρας κόντρα στον Εθνικό στο «Αντώνης Παπαδόπουλος».

Κύπρος Εγγλέζος

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ