ΤΙΜΟΥΡ: «Γιατί όχι και πρόκριση…» (ΒΙΝΤΕΟ) – Balla.com.cy
Χρησιμοποιώντας τον ιστότοπό μας, αποδέχεστε τη χρήση των cookie μας.

ΤΙΜΟΥΡ: «Γιατί όχι και πρόκριση…» (ΒΙΝΤΕΟ)
ΑΝΟΡΘΩΣΗ

ΤΙΜΟΥΡ: «Γιατί όχι και πρόκριση…» (ΒΙΝΤΕΟ)

Fonbet Powers you up! Πάρε το Powerbank σου τώρα!

Σύνθημα πρόκρισης στην επόμενη φάση του Conference League έστειλε ο προπονητής της Ανόρθωσης Τιμούρ Κετσπάγια στην διάσκεψη τύπου για το παιχνίδι με την Παρτιζάν.

«Είναι μια μεγάλη μέρα για την ομάδα μας, πρώτη συμμετοχή στο Conference League Είναι σημαντικό η ομάδα να έχει την υποστήριξη του κόσμου. Είναι η 2η φορά που παίζουμε σε ομίλους και είναι μια πολύ καλή ευκαιρία για όσους αγαπάνε την ομάδα να έρθουν. Είμαστε προετοιμασμένοι με το παιχνίδι και με τη βοήθεια του κόσμου θέλουμε να κερδίσουμε» είπε αρχικά ο Κετσπάγια.

Τι θα πρέπει να κάνει η Ανόρθωση σε αυτό το παιχνίδι: «Είναι ένα σημαντικό παιχνίδι παρόλο που από την αρχή είπαμε ότι στόχος είναι η είσοδος στους ομίλους και το πετύχαμε. Όμως τρώγοντας έρχεται η όρεξη, θέλουμε να διεκδικήσουμε τους τρεις βαθμούς αλλά και να προχωρήσουμε παρακάτω. Είναι μια καλή ομάδα με έμπειρους παίκτες, θα είναι δύσκολο παιχνίδι. Ειδικά σε τέτοια παιχνίδια η δουλειά του προπονητή δεν είναι τόσο δύσκολη όπως για παράδειγμα στο προηγούμενο παιχνίδι πρωταθλήματος».

Αν θα επηρεάσει η ήττα που προηγήθηκε στο πρωτάθλημα και αν θα αλλάξει η τακτική: «Καμία σχέση το παιχνίδι πρωταθλήματος. Είναι ένα Ευρωπαϊκό παιχνίδι και όπως είπα η δουλειά μας είναι πιο εύκολη. Δυστυχώς χάσαμε στην πρεμιέρα. Υπάρχουν πολλοί λόγοι για αυτό, τους είπαμε πολλές φορές αλλά δυστυχώς δεν αλλάζει τίποτα. Δεν ήθελα να πω κάτι για να μην δικαιολογούμαστε. Παρακαλούσαμε μισή ώρα πριν το παιχνίδι να ποτιστεί το γρασίδι αλλά δεν έγινε, όπως φαίνεται ήταν απλήρωτο. Αλλά και ο κόσμος κάθεται 100 μέτρα μακριά και δεν μπορεί να βλέπει. Σε τέτοια γήπεδα δεν μπορεί να παίζεται παιχνίδι, ειδικά στην Κύπρο. Κύριοι, ξυπνήστε, ξυπνήστε! Δώστε κάτι πίσω στο ποδόσφαιρο. Έδωσα συγχαρητήρια στην Δόξα αλλά δεν είναι γήπεδα αυτά να παίζουμε ποδόσφαιρο. Οι άνθρωποι ένα απλό πράγμα δεν μπορούν να βάλουν, απλά να βάλουν νερό στο γήπεδο».

Αν μπορεί η Ανόρθωση να προκριθεί από τον όμιλο: «Βλέποντας τις ομάδες που βρίσκονται στον όμιλο, μπορούμε να προχωρήσουμε γιατί όχι».

Για τα συναισθήματα πριν τη συμμετοχή σε ευρωπαϊκή διοργάνωση: «Πάντα υπάρχει άγχος, ευχάριστο. Τον μεγαλύτερο στόχο που είχαμε τον πετύχαμε. Θέλουμε να διεκδικήσουμε κάτι στον όμιλο αλλά δεν μας αγχώνει. Κανένας δεν θα μας πει ότι αποτύχαμε. Φτιάξαμε καινούργια ομάδα σε ένα μήνα με δανεικά, το ότι συμμετέχει σε ομίλους είναι φαινόμενο. έφυγε σχεδόν η μισή ομάδα αλλά εμείς προσπαθήσαμε με τη διοίκηση, φέραμε καλούς παίκτες και είμαστε εδώ».

Για τον κόσμο: «Έχει δείξει ο κόσμος ότι είνια πολύ σημαντικός. Δυστυχώς δεν μπορούμε να παίξουμε στην έδρα μας. Αν παίζαμε στο Παπαδόπουλος θα ήταν πολύ διαφορετικό. Αλλά και στο ΓΣΠ πετύχαμε μεγάλες νίκες. Ο κόσμος έχει μεγάλο μερίδιο στις νίκες και πιστεύω ότι θα έρθει αύριο ο κόσμος».

Ποιους ποδοσφαιριστές ξεχωρίζεις από την Παρτιζάν: «Δεν είναι θέμα να ξεχωρίσεις κάποιο. Είναι καλά οργανωμένη ομάδα, επιθετικά είναι πολύ δυνατή. Θα πρέπει να παίξουμε καλή άμυνα. Δεν θέλω να πω ονόματα, είναι μια πολύ καλή ομάδα και πρέπει σαν ομάδα να τους αντιμετωπίσουμε».

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ