ΓΙΩΡΓΟΣ ΠΕΤΡΟΥ στο balla: «Αδύνατο να κάνει πρωταθλητισμό το ΑΠΟΕΛ» (ΒΙΝΤΕΟ) – Balla.com.cy
Χρησιμοποιώντας τον ιστότοπό μας, αποδέχεστε τη χρήση των cookie μας.

ΓΙΩΡΓΟΣ ΠΕΤΡΟΥ στο balla: «Αδύνατο να κάνει πρωταθλητισμό το ΑΠΟΕΛ» (ΒΙΝΤΕΟ)
ΑΠΟΕΛ

ΓΙΩΡΓΟΣ ΠΕΤΡΟΥ στο balla: «Αδύνατο να κάνει πρωταθλητισμό το ΑΠΟΕΛ» (ΒΙΝΤΕΟ)

Τρεις παλαίμαχοι ποδοσφαιριστές του ΑΠΟΕΛ, ο Ανδρέας Στεφάνου, ο Μιχάλης Χατζηπιερής και ο Γιώργος Πέτρου μίλησε στην κάμερα του balla.com.cy για το άσχημο ξεκίνημα της ομάδας τους στο πρωτάθλημα.
Η πιο δυνατή ατάκα ήρθε από τον Γιώργο Πέτρου που τόνισε ότι το ΑΠΟΕΛ είναι αδύνατο να κάνει πρωταθλητισμό.
«Το ΑΠΟΕΛ έκανε καλύτερη εμφάνιση με τον Ολυμπιακό αλλά βλέπω κενά στην ομάδα. Δεν έχουμε άμυνα. Πιστεύω θα δέσει σιγά-σιγά. Πέραν αυτού, το γεγονός ότι δεν έβαλε γκολ η ομάδα σε δύο ματς δείχνει κενά. Δυστυχώς δεν βλέπω το ΑΠΟΕΛ να κάνει πρωταθλητισμό» είπε χαρακτηριστικά ο Γιώργος Πέτρου.
ΑΝΔΡΕΑΣ ΣΤΕΦΑΝΟΥ
«Είναι τραγικό το γεγονός να αρχίζει με δύο ήττες. Όλοι περιμένουν την ομάδα να βελτιωθεί. Ήδη μπορεί να έχασε από τον Ολυμπιακό αλλά ήταν καλύτερη η παρουσία».
ΜΙΧΑΛΗΣ ΧΑΤΖΗΠΙΕΡΗΣ
«Να δείξουμε χαρακτήρα και υπομονή. Όταν είσαι σε δύσκολη θέση δείχνει πόσο μεγάλη ομάδα είσαι. Πιστεύω ότι θα βρουν τον τρόπο στον Αρχάγγελο».
Για τις μεταγραφές: «Οι μεταγραφές αποδεικνύονται καλές όταν φέρνουν αποτελέσματα. Τα υπόλοιπα είναι παραμύθια χωρίς όνομα. Σε όλες τις ομάδες υπάρχουν δύσκολες στιγμές και είναι πιο δύσκολες όταν είναι σε μεγάλές ομάδες. Θα βρει τον δρόμο του το ΑΠΟΕΛ».

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ