ΑΝΔΡΕΑΣ ΧΑΡΙΤΟΥ στο balla: «Δεν ανησυχώ για την Ομόνοια, ο όμιλος δίνει ελπίδες» (ΒΙΝΤΕΟ) – Balla.com.cy
Χρησιμοποιώντας τον ιστότοπό μας, αποδέχεστε τη χρήση των cookie μας.

ΑΝΔΡΕΑΣ ΧΑΡΙΤΟΥ στο balla: «Δεν ανησυχώ για την Ομόνοια, ο όμιλος δίνει ελπίδες» (ΒΙΝΤΕΟ)
Α' Κατηγορία

ΑΝΔΡΕΑΣ ΧΑΡΙΤΟΥ στο balla: «Δεν ανησυχώ για την Ομόνοια, ο όμιλος δίνει ελπίδες» (ΒΙΝΤΕΟ)

Ο παλιός μεγάλος τερματοφύλακας της Ομόνοιας Ανδρέας Χαρίτου μίλησε στην κάμερα του balla.com.cy για το παιχνίδι της Ομόνοιας με την Καϊράτ και γενικότερα για την προσπάθεια των «πρασίνων».
«Το περιμένω με ενδιαφέρον το παιχνίδι με τον Καϊράτ. Είναι ένα εκτός έδρας παιχνίδι αλλά υπάρχουν οι δυνατότητες να πάρουμε αποτέλεσμα. Από όλα τα ματς του ομίλου μπορούμε να πάρουμε αποτέλεσμα. Θα τα καταφέρουμε» είπε αρχικά και πρόσθεσε για το γεγονός ότι η ομάδα του άρχισε με ήττα το πρωτάθλημα.
«Είναι η αρχή της σεζόν, δεν ανησυχώ έστω και αρχίσαμε με ήττα το πρωτάθλημα. Η ομάδα είναι η ίδια η περσινή, είναι θέμα χρόνου να φτάσει στα περσινά στάνταρ. Φαίνεται μια αδυναμία να δέχεται εύκολα γκολ αλλά θα διορθωθεί αυτό. Σεν έχει πολλές διαφορές από την περσινή. Δεν θα είναι περίπατος στο πρωτάθλημα, θα είναι δύσκολο για όλους που ενδιαφέρονται να το κατακτήσουν, θα υπάρχουν πολλές απώλειες, καμιά ομάδα δεν θα πάρει τον τίτλο με μόλις 2-3 ήττες. Στους επόμενους τρεις μήνες θα παλεύει σε διπλό ταμπλό και θα πρέπει να βρεθεί η χρυσή τομή να ισορροπήσει και στις δύο διοργανώσεις. Ο όμιλος δίνει ελπίδες πρόκρισης και καλό είναι να μην  αδιαφορήσει η ομάδα».

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ