Χρησιμοποιώντας τον ιστότοπό μας, αποδέχεστε τη χρήση των cookie μας.

ΠΑΣΠ: «Κεκτημένο που κατέκτησαν οι ποδοσφαιριστές»
ΑΓΙΑ ΝΑΠΑ

ΠΑΣΠ: «Κεκτημένο που κατέκτησαν οι ποδοσφαιριστές»

Fonbet Powers you up! Πάρε το Powerbank σου τώρα!

Ανακοίνωση εξέδωσε ο ΠΑΣΠ στην οποία εκφράζεται η ικανοποίηση του συνδέσμου για το γεγονός ότι οι αγώνες στη Β΄ Κατηγορία αρχίζουν στις 19:00 λόγω των ψηλών θερμοκρασιών.

Η ανακοίνωση: Με αφορμή την έναρξη του πρωταθλήματος Β΄ Κατηγορίας, ο Παγκύπριος Σύνδεσμος Ποδοσφαιριστών (ΠΑ.Σ.Π.) εκφράζει την ικανοποίηση του για το γεγονός ότι οι αγώνες ορίζονται στις 19:00 το βράδυ, σε ώρα δηλαδή κατάλληλη για ποδόσφαιρο, υπό τις καιρικές συνθήκες που επικρατούν στην Κύπρο.

Μέλη του ΠΑ.Σ.Π. επικοινώνησαν με τον Σύνδεσμο, για να εκφράσουν την ικανοποίηση τους για τις κατάλληλες ώρες διεξαγωγής των αγώνων στην Β΄ Κατηγορία.

Ως ΠΑ.Σ.Π. θα θέλαμε και εμείς με τη σειρά μας να τοποθετηθούμε, εκφράζοντας την ικανοποίηση μας γι΄ αυτή τη σημαντική αλλαγή, που επέφερε η κινητοποίηση των ίδιων των ποδοσφαιριστών όλων των κατηγοριών από την περσινή χρονιά.

Πέραν από το βασικό θέμα που είναι η προστασία της υγείας των ποδοσφαιριστών από τη θερμική καταπόνηση, η έναρξη των αγώνων αργότερα είχε ως επιπλέον θετικό αποτέλεσμα την καλύτερη απόδοση των ομάδων αλλά και μεγαλύτερη προσέλευση φιλάθλων στο γήπεδο. Ως Σύνδεσμος συγχαίρουμε την ΚΟΠ η οποία ανταποκρίθηκε και στήριξε τα καλέσματα των ποδοσφαιριστών, ενισχύοντας έτσι και το ποδοσφαιρικό μας προϊόν.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ