ΜΑΛΕΚΟΣ: «Δεν είναι ντροπή να πείτε στην ΚΟΠ, ότι αποτύχατε στην Εθνική»!
Balla με τον Μάλε!

ΜΑΛΕΚΟΣ: «Δεν είναι ντροπή να πείτε στην ΚΟΠ, ότι αποτύχατε στην Εθνική»!

Στο 11 επεισόδιο του podcast Balla με τον Μάλε, ο Κώστας Μαλέκος σχολίασε την παρουσία της Εθνικής στα παιχνίδια με Μάλτα, Ρωσία και Σλοβακία, όπου το αντιπροσωπευτικό μας συγκρότημα, υπέστη ισάριθμες ήττες:
«Στο πρώτο ματς είχα πει ότι κάτι άλλαξε στην Εθνική. Είχα δει μία ομάδα να προσέχει στα αμυντικά της καθήκοντα και έπειτα αν κλέψει τη νίκη, καλώς. Έχουμε παρασυρθεί στα συστήματα, στο πως θα παίξουμε το 4-3-3, ή το 4-4-2, πράγμα το οποίο δεν βοηθά την Εθνική. Το είδα με την Σλοβακία, την Κροατία και την Σλοβενία και είπαμε ότι αυτό αρμόζει στο εθνικό μας συγκρότημα. Ήρθε το ματς με την Μάλτα το οποίο μας είχε τρία συνεχόμενα αρνητικά παιχνίδια», είπε αρχικά και πρόσθεσε:
«Αφού έρχονται αποτυχίες συνέχεια και οι υπεύθυνοι είναι τα ίδια άτομα, πρέπει οι ίδιοι να βγουν μπροστά για να αλλάξουμε κάτι. Δεν είναι ντροπή να πει κάποιος από την ΚΟΠ, ότι έφερε τον Βάλεμ ή τον Κωστένογλου και απέτυχε. Δεν έρχομαι εναντίον του προπονητή, του οποιουδήποτε προπονητή, απλά πρέπει να αναλάβουν τις ευθύνες τους. Πρέπει να εκμεταλλευτούμε τα επόμενα παιχνίδια και να είμαστε έτοιμοι στην επόμενη διοργάνωση, πάλι».

Related posts