Χρησιμοποιώντας τον ιστότοπό μας, αποδέχεστε τη χρήση των cookie μας.

«ΜΑΛΕ» ΓΙΑ ΟΜΟΝΟΙΑ: «Αργή ανάπτυξη, της έλειπαν κάποια πράγματα…»
Balla με τον Μάλε!

«ΜΑΛΕ» ΓΙΑ ΟΜΟΝΟΙΑ: «Αργή ανάπτυξη, της έλειπαν κάποια πράγματα…»

Ο Κώστας Μαλέκος σχολίασε την απόδοση της Ομόνοιας στο παιχνίδι με την ΑΕΚ, στην εκπομπή «Balla με τον Μάλε», σημειώνοντας πως η απόδοση της ομάδας δεν είναι η αναμενόμενη στα τελευταία παιχνίδια ενώ παρέθεσε και το δικό του ερώτημα, για το αν άρχισε η αντίστροφη μέτρηση για την περσινή πρωταθλήτρια.
«Οι δηλώσεις του κ. Μπεργκ στο τέλος ήταν αυτό που σκεφτόμουν. Είδα μία Ομόνοια που δεν μας συνήθισε. Είδα μία αργή ανάπτυξη, περισσότερο με ατομικές ενέργειες απείλησε. Φάνηκε ότι της έλειπαν κάποια πράγματα. Το ανησυχητικό που είδα όμως, είναι εκεί που βασιζόταν στα τελευταία δύο χρόνια. Ότι δεν δεχόταν εύκολα γκολ. Από την άλλη, δεν είδα να «σφυροκοπά», να μη θέλει να χάσει το παιχνίδι, πέραν από τον Παπουλή που προσπάθησε στο τελευταίο 10λεπτο», είπε αρχικά και διαφώνησε με τον Μιχάλη Παπαγεωργίου σχετικά με το γεγονός πως η Ομόνοια έχει τις λύσεις για να αλλάξει την αγωνιστική της απόδοση:
«Αυτή η απόδοση έχει συνέχεια στα τελευταία παιχνίδια. Παίρνοντας το παιχνίδι με την Αντβέρπ, ή με την Φλόρα Ταλίν που πέρασε στα πέναλτι. Μήπως άρχισε η αντίστροφη μέτρηση, στο κομμάτι του ότι δεν βγαίνουν στον προπονητή οι επιλογές; Στο ποδόσφαιρο, όταν κάπου έχεις μία δόση τύχης συνέχεια, κάπου σταματά».

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ