Χρησιμοποιώντας τον ιστότοπό μας, αποδέχεστε τη χρήση των cookie μας.

ΚΟΕ: Ακόμα «πληγώνεται» από τις εκλογές του 2020! (ΠΛΗΡΟΦΟΡΙΕΣ)
Στίβος

ΚΟΕ: Ακόμα «πληγώνεται» από τις εκλογές του 2020! (ΠΛΗΡΟΦΟΡΙΕΣ)

Fonbet Powers you up! Πάρε το Powerbank σου τώρα!

Μπορεί να μην είναι γνωστά για τους περισσότερους, κάποια γεγονότα που λαμβάνουν χώρα στα ενδότερα της ΚΟΕ, όμως να θελήσει κάποιος να ενημερωθεί για τις εξελίξεις που διαδραματίζονται, μαζεύει εύκολα τις πληροφορίες του.
Το σκηνικό στην Κυπριακή Ολυμπιακή Επιτροπή από την επόμενη μέρα της τελευταίας εκλογικής διεργασίας (19-10-2020) θυμίζει εικόνα ρεβανσισμού.
Η νυν διοίκηση με επικεφαλής τον πρόεδρο Γιώργο Χρυσοστόμου, έβαλε μπρος για να επιβάλει τους δικούς της ανθρώπους και μοιραία, όσοι στις εκλογές ήταν με το μέρος του ανθυποψηφίου του Κρις Τριανταφυλλίδης, ή ακόμα ανήκαν στον περίγυρο του πρώην προέδρου Ντίνου Μιχαηλίδη, περνούν στο περιθώριο.
Είναι γνωστά τα γεγονότα που συνέβησαν με την Άντρη Σιάλου, η οποία απομακρύνθηκε και πλέον οι πληροφορίες, θέλουν την γενική διευθύντρια την κυρία Όλγα Πιπερίδου-Χρυσάφη να είναι με τη σειρά της στο στόχαστρο.
Η κυρία Πιπερίδου, είχε ταχθεί υπέρ τους Κρις Τριανταφυλλίδη στην εκλογική διεργασία με τον Γιώργο Χρυσοστόμου και όλοι ξέρουν, ότι αυτός είναι ο λόγος που δέχεται εδώ και λίγους μήνες…κυνηγητό από τη διοίκηση της ΚΟΕ.
Οι δικές μας πληροφορίες, λένε ότι το δ.σ της ΚΟΕ προσπαθεί να στείλει την κυρία Πιπερίδου στο πειθαρχικό συμβούλιο καταλογίζοντας της, τη ευθύνη για τη μη έγκαιρη εγγραφή της ΚΟΕ στον έφορο εταιρειών  για να μπορέσει να τις αφαιρέσει τη θέση της γενικής διευθύντριας.
Ταυτόχρονα όμως, η κυρία Πιπερίδου έχει αποταθεί σε νομικό σύμβουλο για να υπερασπιστεί τη θέση της.
Σε τελική ανάλυση αναμένονται εξελίξεις οι οποίες ενδεχομένως να δημιουργήσουν ένα νέο σκηνικό στην Κυπριακή Ολυμπιακή Επιτροπή.

 

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ