Χρησιμοποιώντας τον ιστότοπό μας, αποδέχεστε τη χρήση των cookie μας.

Αφύπνιση και βελτίωση! (ΑΝΟΡΘΩΣΗ-ΡΕΠΟΡΤΑΖ)
ΑΝΟΡΘΩΣΗ

Αφύπνιση και βελτίωση! (ΑΝΟΡΘΩΣΗ-ΡΕΠΟΡΤΑΖ)

Πολλά τα αρνητικά που κράτησε από το παιχνίδι με τη Δόξα ο Τιμούρ Κετσπάγια. Τόσο από την προσέγγιση του αγώνα από τους παίκτες του, που έφερε και την ήττα σε συνδυασμό με την ολιγωρία σε κάποιες περιπτώσεις και την αναποφασιστικότητα που έδειξαν.
Στοιχεία τα οποία θέλησε από την πρώτη στιγμή της επανέναρξης των προπονήσεων να μεταφέρει στους παίκτες του έτσι ώστε μην κάνουν εκ νέου την εμφάνισή τους στο παιχνίδι της Πέμπτης, μα κυρίως στα επόμενα του πρωταθλήματος που ακολουθούν.
Χρονικά όμως προέχει το παιχνίδι με την Παρτιζάν και εκεί είναι που έχει επικεντρώσει την προσοχή. Ξέρουν στην Ανόρθωση πως η αφύπνιση μετά από την «σφαλιάρα» στο Μακάρειο είναι το μοναδικό ζητούμενο. Ανεξάρτητα από το αποτέλεσμα που θα έρθει το βράδυ της Πέμπτης αν και δεδομένα, θα είναι το πιο κρίσιμο στους ομίλους, μέχρι το επόμενο…
Η βελτίωση της εικόνας της θα έρθει μέσα από τις αλλαγές που αναμένεται να πραγματοποιήσει ο Γεωργιανός τεχνικός, κυρίως στο μεσοαμυντικό σκέλος, μιας και οι πρώτες ενδείξεις δείχνουν πως θα διατηρήσει την τριπλέτα μπροστά, των Λάζαρου, Λάφερτι και Ντέλετιτς. Εδώ να σημειώσουμε πως ο Σέρβος απολογήθηκε και στους συμπαίκτες του και στον Τιμούρ Κετσπάγια για την αψυχολόγητη ενέργειά του στο παιχνίδι με τη Δόξα.
Ήδη, παίκτες όπως οι Μπουσουλάτζιτς και Χουσμπάουερ, κερδίζουν έδαφος…

Κύπρος Εγγλέζος

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ