Χρησιμοποιώντας τον ιστότοπό μας, αποδέχεστε τη χρήση των cookie μας.

«Δεν υπάρχουν φαβορί και αουτσάιντερ» (ΣΧΟΛΙΟ ΑΝΔΡΟΝΙΚΟΥ ΓΙΑ Β’ ΚΑΤΗΓΟΡΙΑ)
ΑΓΙΑ ΝΑΠΑ

«Δεν υπάρχουν φαβορί και αουτσάιντερ» (ΣΧΟΛΙΟ ΑΝΔΡΟΝΙΚΟΥ ΓΙΑ Β’ ΚΑΤΗΓΟΡΙΑ)

Ζητήσαμε από τον Νίκο Ανδρονίκου ένα σχόλιο και για την πρεμιέρα του Ερμή στο πρωτάθλημα της Β’ κατηγορίας, αλλά και γενικότερα για το πρωτάθλημα.

Για την πρεμιέρα του Ερμή είπε στο Balla: «Εμείς είναι γνωστό με πόσα πολλά προβλήματα πήγαμε στο Παραλίμνι. Με βάση αυτά, λοιπόν, το αποτέλεσμα δεν το θεωρώ άσχημο. Εμείς βρήκαμε τις μεγάλες ευκαιρίες στον αγώνα, αλλά ήταν και η Ένωση καλή. Οπότε θεωρώ ότι η ισοπαλία ήταν το πιο δίκαιο αποτέλεσμα».

Όπως μας είπε ο προπονητής του Ερμή, δεν επιστρέφουν παίκτες ενόψει της δεύτερης αγωνιστικής. Από την άλλη υπολογίζεται ο Παστελλής, η μεταγραφή του οποίου ολοκληρώνεται εντός της ημέρας με τις υπογραφές.

«Εμείς είμαστε ομάδα συνόλου και σε κάθε αγώνα, σαν Ερμής που θέλουμε να ανέβουμε στην πρώτη κατηγορία, θα πρέπει να διεκδικούμε τη νίκη», είπε για τις απουσίες λόγω κορονοϊού που θα έχει η ομάδα και απέναντι στον Ονήσιλο.

Για την πρεμιέρα της β’ κατηγορίας ο κ. Ανδρονίκου είπε στο Balla: «Αυτό που φάνηκε από τον αγώνα της Αλκής με την Ολυμπιάδα Λυμπιών είναι ότι θα χαθούν πολλοί βαθμοί. Δεν υπάρχουν φαβορί και αουτσάιντερ. Οι ομάδες που θέλουν να διεκδικήσουν την άνοδο θα πρέπει να ξεπερνούν κάθε σκόπελο».

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ:

ΑΝΔΡΟΝΙΚΟΥ στο Balla: «Έκπληξη όσα είδαμε από Ομόνοια και Ανόρθωση» (ΑΝΑΛΥΣΗ ΤΗΣ ΑΓΩΝΙΣΤΙΚΗΣ)

Ειρήνη Σπυροπούλου

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ