ΕΣΠΑΣΕ το αρνητικό σερί με Τσόρνιγκερ! (ΡΕΠΟΡΤΑΖ-ΑΠΟΛΛΩΝ)
ΑΠΟΛΛΩΝ

ΕΣΠΑΣΕ το αρνητικό σερί με Τσόρνιγκερ! (ΡΕΠΟΡΤΑΖ-ΑΠΟΛΛΩΝ)

Aπό την πρώτη φορά που κάθισε στον πάγκο του Απόλλωνα ο Αλεξάντερ Τσόρνιγκερ, η ομάδα της Λεμεσού δεν κατάφερε να κρατήσει ανέπαφη την εστία της. Μέχρι το παιχνίδι με τον Άρη τουλάχιστον, όπου ο Δημητρίου, αλλά και γενικότερα η αμυντική λειτουργία της ομάδας της Λεμεσού, κράτησαν για πρώτη φορά ανέπαφη την εστία της. Ίσως και το γεγονός πως η ομάδα αγωνιζόταν με αριθμιτικό μειονέκτημα, να έπαιξε και αυτό τον ρόλο του με την ομάδα να προσανατολίζεται στο αμυντικό κομμάτι. Αυτό όμως, κάνει ακόμη μεγαλύτερη την επιτυχία το ότι κράτησε το μηδέν στην άμυνα.
Πιο συγκεκριμένα, ο Απόλλωνας δέχθηκε γκολ στα 10 από τα 11 φιλικά ή επίσημα παιχνίδια που έδωσε μέχρι και σήμερα και για να εξηγούμαστε:
ΑπόλλωνΟμόνοια 3-4
ΑΕΚΑπόλλων 3-0
Απόλλων – Ζίλινα 1-3
Ζίλινα – Απόλλων 2-2
ΑπόλλωνΔόξα 1-1
ΑπόλλωνΆρης 1-2
ΑΠΟΕΛΑπόλλων 2-0
Απόλλων – Εθνικός 4-2
ΑπόλλωνΠάφος 1-2
Απόλλων – Ονήσιλος 2-1
ΆρηςΑπόλλων 0-1
Καταληκτικά, είναι κάποια στοιχεία τα οποία με τον χρόνο βελτιώνονται, και η ολοκλήρωση αυτού του αρνητικού σερί για την ομάδα της Λεμεσού, αποδεικνύει του λόγου το αληθές. Η διοίκηση έδωσε χρόνο στον προπονητή, που χρειάζεται ακόμη αρκετό για να βγάλουν στο γήπεδο όλα όσα θέλει οι παίκτες του. Είναι λογικό άλλωστε, μετά τις ριζικές αλλαγές που έγιναν στην ομάδα.

Κύπρος Εγγλέζος

Related posts