Χρησιμοποιώντας τον ιστότοπό μας, αποδέχεστε τη χρήση των cookie μας.

Ταραλίδης στο Balla: «Πολύ αμφίρροπο το φετινό πρωτάθλημα»
Α' Κατηγορία

Ταραλίδης στο Balla: «Πολύ αμφίρροπο το φετινό πρωτάθλημα»

Fonbet Powers you up! Πάρε το Powerbank σου τώρα!

Ένα πολύ αμφίρροπο και ανταγωνιστικό πρωτάθλημα προβλέπει ο Γιάννης Ταραλίδης. Στη συνέντευξή του στο Balla, ο παλαίμαχος άσος έκανε τις εκτιμήσεις του για τη φετινή μάχη.

«Θα είναι πολύ αμφίρροπο και πολύ δυνατό το πρωτάθλημα. Πολλές ομάδες έχουν δυναμώσει και είναι καλύτερες από πέρυσι. Το έδειξαν ακόμη και στα φιλικά κάποιες ομάδες ότι είναι καλύτερες φέτος, άλλες τις είδαμε στα ευρωπαϊκά παιχνίδια ή την πρώτη αγωνιστική. Οι έξι ομάδες που θεωρούνται της πρώτης εξάδας έχουν δυναμώσει πολύ, αλλά και ομάδες της δεύτερης εξάδας, όπως ο Ολυμπιακός, η Δόξα ή η Πάφος, θα είναι ομάδες που θα βάλουν δύσκολα στους μεγάλους. Πιστεύω ότι θα έχει πολλές εκπλήξεις στα αποτελέσματα φέτος. Δεν θα έχει εύκολα παιχνίδια», είπε ο Γιάννης Ταραλίδης στο Balla.

Μπορεί να κάνει προβλέψεις για τον πρωταθλητή; «Προβλέπω ένα πολύ δύσκολο πρωτάθλημα για όποιον το κατακτήσει. Έχουν δυναμώσει όλες οι ομάδες με καλούς παίκτες. Αλλά να δούμε τις ομάδες πρώτα σε περισσότερα παιχνίδια για να κάνουμε εκτιμήσεις, δεν υπάρχει ασφαλές δείγμα αγώνων ακόμα», μας είπε.

Και αναφέρθηκε και στη μάχη που θα γίνει στη δεύτερη κατηγορία: «Και το πρωτάθλημα της β’ κατηγορίας θα είναι πολύ δυνατό και ανταγωνιστικό. Οι ομάδες που υποβιβάστηκαν, αλλά και ομάδες που αγωνίζονταν εκεί, είναι ομάδες έμπειρες. Ο Ερμής, η Νέα Σαλαμίνα, η Αλκή, η Αγία Νάπα, η Ένωση… Δίνω το προβάδισμα για την άνοδο σ’ αυτές που έπεσαν, χωρίς να υποτιμώ όμως και τις υπόλοιπες. Η Αλκη έκανε πολύ καλές μεταγραφές στο φινάλε. Ακόμη και η Ομόνοια Αραδίππου έκανε πολύ καλές μεταγραφές. Ή ο Οθέλλος και τα Λύμπια παίζουν καλό ποδόσφαιρο, όπως τις είδα σε κάποια φιλικά. Θα γίνει χαμός φέτος, γιατί έχει πολύ καλές ομάδες. Η κούρσα για την άνοδο θα πάει μέχρι τέλους».

Ειρήνη Σπυροπούλου

Διαβάστε επίσης:

Ταραλίδης στο Balla: «Ταφόπλακα ένα νέο lockdown»

ΤΑΡΑΛΙΔΗΣ: Η επόμενη μέρα στην προπονητική

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ