Χρησιμοποιώντας τον ιστότοπό μας, αποδέχεστε τη χρήση των cookie μας.

ΚΟΝΤΟΛΕΥΤΕΡΟΣ-ΚΑΚΟΓΙΑΝΝΗΣ: Τι προβλέπουν για το νέο πρωτάθλημα…
Α' Κατηγορία

ΚΟΝΤΟΛΕΥΤΕΡΟΣ-ΚΑΚΟΓΙΑΝΝΗΣ: Τι προβλέπουν για το νέο πρωτάθλημα…

Fonbet Powers you up! Πάρε το Powerbank σου τώρα!

Δύο παλιοί ποδοσφαιριστές που αγωνίστηκαν σε μεγάλες ομάδες, μίλησαν στο balla.com.cy και κατέθεσαν τις απόψεις τους για το νέο πρωτάθλημα λίγο πριν αρχίσει η πρώτη ολοκληρωμένη αγωνιστική του Κυπριακού πρωταθλήματος 2021-2022.
Για τους Λευτέρη Κοντολέυτερο και Λοίζο Κακογιάννη ο λόγος.

ΛΕΥΤΕΡΗΣ ΚΟΝΤΟΛΕΥΤΕΡΟΣ
«Περιμένω το πρωτάθλημα να είναι ένα από τα καλύτερα των τελευταίων χρόνων. Όλες οι ομάδες ενισχύθηκαν αρκετά με ποιοτικούς θεωρώ ποδοσφαιριστές και ο ανταγωνισμός θα είναι τεράστιος. Θα γίνουν τεράστιες μάχες. Ελπίζω να επιβεβαιωθεί η πρόβλεψη μου και να δούμε ένα ακόμα καλύτερο πρωτάθλημα από το περσινό το οποίο επίσης ήταν εξαιρετικό. Οι έξι μεγάλες ομάδες ενισχύθηκαν πολύ καλά, θεωρώ ότι ενισχύθηκαν εκεί που έπρεπε να ενισχυθούν με κάποιες που αναγκαστικά έπρεπε να πάνε σε ριζική ανανέωση όπως το ΑΠΟΕΛ μετά από την κακή περσινή σεζόν αλλά και ο Απόλλωνας. Στο τέλος έκανε πολλές μεταγραφές και η ΑΕΚ. Η Ομόνοια, η Ανόρθωση και η ΑΕΛ κράτησαν τον κορμό τους και έχτισαν πάνω σε αυτόν» μας είπε αρχικά.
Ποιες ομάδες βλέπεις σαν φαβορί για τον τίτλο;  «Είναι πολύ νωρίς ακόμα να μιλήσουμε για φαβορί. Κάποιες ομάδες ακόμα δεν τις είδαμε καν. Έχουμε ένα δείγμα από τους ευρωπαίους μας, λίγο μεγαλύτερο από Ομόνοια  και Ανόρθωση που προχώρησαν αρκετά και μικρότερο από Απόλλωνα και ΑΕΛ και μια αγωνιστική την πρώτη που ήταν κουτσουρεμένη. Κάποιες ομάδες είναι φυσιολογικό και λόγω Ευρώπης να είναι πιο έτοιμες την δεδομένη στιγμή αλλά είναι πολύ παρακινδυνευμένο να γίνουν προβλέψεις και με βάση τα δεδομένα που προανέφερα Ελπίζω η Ομόνοια να αρχίσει όπως τελείωσε πέρσι».
ΛΟΪΖΟΣ ΚΑΚΟΓΙΑΝΝΗΣ
«Περιμένω ένα πολύ ανταγωνιστικό πρωτάθλημα για τον εξής λόγο: Γιατί οι ομάδες που ήταν δυνατές πέρσι κράτησαν τον κορμό του και πρόσθεσαν πολύ καλούς ποδοσφαιριστές και είναι πιο δυνατές όπως η Ομόνοια, η Ανόρθωση και η ΑΕΛ, ενώ ενισχύθηκαν πολύ και οι υπόλοιποι. Αυτό σημαίνει ότι όλοι θα είναι εκεί για να παλέψουν»
Δίνεις προβάδισμα σε κάποιες ομάδες για τον τίτλο; «Ναι. Περιμένω μια 4άδα ομάδων που θα παλέψει για τον τίτλο και αυτή είναι η Ομόνοια, η Ανόρθωση, η ΑΕΛ και το ΑΠΟΕΛ»
Εκπλήξεις περιμένεις; Να δούμε δηλαδή κάποια ομάδα πέραν των έξι θεωρητικά μεγάλων στο α΄ γκρουπ: «Περιμένω ναι, αλλά δεν ξέρω ποια θα είναι».

Χρίστος Χρίστου

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ