Χρησιμοποιώντας τον ιστότοπό μας, αποδέχεστε τη χρήση των cookie μας.

FUTSAL: To Super Cup και το πρόγραμμα της πρεμιέρας!
Futsal

FUTSAL: To Super Cup και το πρόγραμμα της πρεμιέρας!

Fonbet Powers you up! Πάρε το Powerbank σου τώρα!

Η πρωταθλήτρια ομάδα του ΑΠΟΕΛ και η Κυπελλούχος ομάδα της Ομόνοιας θα διεκδικήσουν τον πρώτο τίτλο της χρονιάς στο Futsal, το Super Cup. Ο αγώνας θα γίνει στις 23 Σεπτεμβρίου στο Στάδιο Τάσσος Παπαδόπουλος – Ελευθερία. Θα αρχίσει στις 19:00 και θα μεταδοθεί τηλεοπτικά από τη Cytavision με την στήριξη της ΚΟΠ.
Σε σύσκεψη που έγινε το μεσημέρι της Παρασκευής στα γραφεία της ΚΟΠ υπό το Γενικό Διευθυντή της Ομοσπονδίας Ανθούλη Μυλωνά, στην παρουσία εκπροσώπων των δύο ομάδων, συζητήθηκαν οι οργανωτικές λεπτομέρειες του αγώνα.
Βάσει των κανονισμών που ισχύουν για κλειστές αίθουσες, θα εκδοθούν 350 εισιτήρια και θα μπορούν να τα προμηθευτούν άτομα που έχουν εμβολιαστεί ή έχουν νοσήσει με Covid-19 τους τελευταίους έξι μήνες.
Οι φίλαθλοι του ΑΠΟΕΛ θα καταλάβουν την κεντρική κερκίδα και οι φίλαθλοι της Ομόνοιας την κερκίδα απέναντι από την κεντρική.
Όσο αφορά την έναρξη του νέου Πρωταθλήματος, προγραμματίζεται για τις 30 Σεπτεμβρίου 2021 με τη συμμετοχή έξι ομάδων και το πρόγραμμα της πρεμιέρας περιλαμβάνει:
ΑΕΚΑΕΛ
Αραράτ – ΑΠΟΕΛ
Ομόνοια Λευκωσίας – Ανόρθωση

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ