«Ο Τσάβι Ρόκα θέλει την ΑΕΚ πρωταθλήτρια!»
Α' Κατηγορία

«Ο Τσάβι Ρόκα θέλει την ΑΕΚ πρωταθλήτρια!»

Το εκπληκτικό μεταγραφικό ντεμαράζ της ΑΕΚ την τελευταία εβδομάδα έγινε θέμα και στην Ισπανία, με τους συμπατριώτες του Τσάβι Ρόκα να τονίζουν πως ο Καταλανός τεχνικός διευθυντής θέλει να δει την ΑΕΚ πρωταθλήτρια!

«Ο Τσάβι Ρόκα θέλει την ΑΕΚ πρωταθλήτρια!», είναι ο τίτλος εκτενούς ρεπορτάζ της καταλανικής εφημερίδας «Sport», όπου γίνεται λόγος στις μεταγραφές πολύ έμπειρων παικτών που έκανε τις τελευταίες μέρες. «Ο Κρίστιαν Χοέλ, ο Ρομπέρτο Ροσάλες και ο Νέναντ Τόμοβιτς προστίθενται στη μεταγραφή του Χαβιέρ Εσπινόσα», τονίζεται (σ.σ.: χθες το βράδυ ανακοινώθηκε και ο Ούγγος μεσοεπιθετικός Άνταμ Γκίρτσκο).

«Ο Τσάβι Ρόκα αλλάζει το πρόσωπο της ΑΕΚ. Επέστρεψε τον περασμένο Φεβρουάριο στην ομάδα της Λάρνακας και τις τελευταίες μέρες ανακοίνωσε τρεις μεταγραφές παικτών με πλούσιες εμπειρίες από πρωταθλήματα πρώτου επιπέδου», αναφέρει η εφημερίδα, η οποία αναλύει κάθε μεταγραφή ξεχωριστά, δίνοντας έμφαση στα 250 παιχνίδια του Τόμοβιτς στη Σέριε Α ή στην παρουσία του Ροσάλες σε Εσπανιόλ, Μάλαγα και Λεγκανές.

«Με τις μεταγραφές αυτές η ΑΕΚ θέλει να επιστρέψει στην ελίτ του κυπριακού ποδοσφαίρου, όπου βρισκόταν και στην προηγούμενη θητεία του Τσάβι Ρόκα στην ομάδα, με τρεις δεύτερες θέσεις στο πρωτάθλημα κι ένα Κύπελλο», καταλήξει το ρεπορτάζ, το οποίο μπορείτε να δείτε εδώ.

Ειρήνη Σπυροπούλου

Related posts