ΝΤΑΡΚΟ ΓΕΒΤΙΤΣ: «Δεν βλέπω την ώρα…»
Ελλάδα

ΝΤΑΡΚΟ ΓΕΒΤΙΤΣ: «Δεν βλέπω την ώρα…»

Fonbet Powers you up! Πάρε το Powerbank σου τώρα!

Πανευτυχής που θα αγωνίζεται στην ΑΕΚ δήλωσε ο Ντάρκο Γέβτιτς, λίγο μετά την ολοκλήρωση της μετακίνησής του από την Ρούμπιν Καζάν.
Ο Ελβετός μέσος έθεσε υψηλούς στόχους και παρουσιάστηκε ανυπόμονος για δράση. Αναλυτικά οι δηλώσεις του 27χρονου άσου:
«Είμαι πολύ εντυπωσιασμένος και ευτυχισμένος που βρίσκομαι σε ένα τόσο μεγάλο κλαμπ όπως η ΑΕΚ. Είμαι πολύ χαρούμενος για αυτή την ημέρα. Περίμενα δύο μέρες για να έρθω εδώ και τώρα συμβαίνει, οπότε είμαι χαρούμενος. Δεν βλέπω την ώρα να ξεκινήσω με την ομάδα.
Ξέρω ότι η ΑΕΚ είναι ένα πολύ μεγάλο κλαμπ της Ελλάδας, ένα κλαμπ που θέλει να κατακτά τον τίτλο. Αυτό είναι το πιο σημαντικό για εμένα και το θέλω κι εγώ, οπότε πιστεύω είναι ένας καλός συνδυασμός και ελπίζω ότι μπορώ να δώσω τον καλύτερο εαυτό μου για να βοηθήσω την ομάδα.
Είμαι πολύ χαρούμενος. Ξέρω τον Τσούμπερ από την Ελβετία. Όταν ήμουν ακόμη εκεί, ήταν κι αυτός στην Γκρασχόπερ. Είναι μεγάλος παίκτης και ανυπομονώ να παίξω μαζί του, όπως και με τους υπόλοιπους. Γνωρίζω κάποιους παίκτες από την ομάδα, οπότε χαίρομαι που θα τους ξαναδώ και που θα έρθω σε επαφή και με τους υπόλοιπους.
Ξέρω τον Στάνκοβιτς, τον Σιμάνσκι, τον Νταντσένκο, που έπαιζε μαζί μου στην Ρούμπιν. Οπότε είμαι χαρούμενος που είμαι εδώ και που θα έρθω σε επαφή και με τον προπονητή. Ανυπομονώ βασικά και ελπίζω να ξεκινήσω σύντομα προπονήσεις και όλα τα υπόλοιπα.
Από την πρώτη στιγμή το πιο σημαντικό είναι να ενταχθώ στην ομάδα, να προσαρμοστώ. Αυτό είναι πάντα το πρώτο κομμάτι. Είναι μεγάλο κλαμπ, όπως είπα, η ΑΕΚ και πρέπει να βρεθεί ξανά στην κορυφή. Αυτός είναι επίσης και ο δικός μου στόχος.
Για τους προσωπικούς μου στόχους δεν χρειάζεται να μιλήσω. Νομίζω ότι το πιο σημαντικό τώρα είναι να κάνω το καλύτερο για την ομάδα. Να βοηθήσω και εγώ από την πλευρά μου για να φτάσουμε στην πρώτη θέση»

Related posts