Ο Ροσάλες που απέκτησε η ΑΕΚ, έχει βιογραφικό που… τρομάζει!
ΑΕΚ

Ο Ροσάλες που απέκτησε η ΑΕΚ, έχει βιογραφικό που… τρομάζει!

Ο Τσάβι Ρόκα… χτυπά ρέστα και θέλει να κάνει την ΑΕΚ να γεμίσει ποιότητα. Μετά τις ανακοινώσεις για Εσπινόσα, Τόμοβιτς και Λεάλ, ήρθε ακόμα μια. Αυτή αφορά τον Βενεζουελάνο δεξιό ακραίο αμυντικό, ο οποίος κουβαλά μαζί του ένα… εκκωφαντικό βιογραφικό.

Από το 2007, όταν και… μετακόμισε στην Ευρώπη έχει πετύχει πολλά. Οι γεμάτες χρονιές σε Βέλγιο (Γάνδη) και Ολλανδία (Τβέντε) τον οδήγησαν στη La Liga, εκεί που στέριωσε στην κυριολεξία. Έξι αγωνιστικές περιόδους με Μάλαγα, Εσπανιόλ και Λεγανές και άλλη μια πέρσι στη Segunda Division και πάλι με τη Λεγανές. όλα αυτά τα χρόνια, ο Ροσάλες, όπου και αν αγωνίζεται είναι βασική μονάδα.

Ο νέος δεξιός ακραίος αμυντικός της ΑΕΚ έχει ένα πλούσιο βιογραφικό, με γεμάτες χρονιές στη La Liga, έχει αγωνιστεί σε ομίλους του Champions League και του Europa League με την Τβέντε, είναι διεθνής με την Βενεζουέλα (88 συμμετοχές, 2 γκολ και πολλές παρουσίες σε Copa America).

Ο Ροσάλες για τον οποίο η Μάλαγα δαπάνησε 4 εκ. ευρώ για τον αποκτήσει από τη Μάλαγα το 2014, έχει πετύχει πέντε γκολ στη La Liga, το ένα από αυτά κόντρα στη Ρεάλ Μαδρίτης.

 

Ανδρέας Ανδρέου 

Related posts