ΑΝΟΡΘΩΣΗ: ΔΕΝ θα μείνει στον Ουάρντα! (ΓΙΝΕΤΑΙ ΠΙΟ ΙΣΧΥΡΗ)
ΑΝΟΡΘΩΣΗ

ΑΝΟΡΘΩΣΗ: ΔΕΝ θα μείνει στον Ουάρντα! (ΓΙΝΕΤΑΙ ΠΙΟ ΙΣΧΥΡΗ)

Fonbet Powers you up! Πάρε το Powerbank σου τώρα!

Πρόκριση σε ομίλους μετά από 13 χρόνια, ενίσχυση των ταμείων με τα έσοδα από την UEFA και ένας καλός όμιλος στον οποίο μπορεί να κάνει την υπέρβαση η Ανόρθωση.
Στοιχεία τα οποία σαφώς και δίνουν το «πράσινο» φως στη διοίκηση και την τεχνική ηγεσία να κάνουν πιο ποιοτικό το ρόστερ για τη σεζόν!
Η συμφωνία με τον Αμρ Ουάρντα για την επόμενη διετία (Διαβάστε ΕΔΩ), αναμένεται να ενεργοποιηθεί με την κάθοδο του Αιγύπτιου στην Κύπρο. Ο Ουάρντα βρίσκεται σε επαφές με τον ΠΑΟΚ και σύμφωνα με τις τελευταίες πληροφορίες, είναι πολύ κοντά στο να βρεθεί η χρυσή τομή για να κατηφορίσει στην Κύπρο. Κάτι που αναμένεται να γίνει αρχές της ερχόμενης βδομάδας!

Οι απαιτήσεις όμως που ανοίγονται μπροστά στην Ανόρθωση για να έχει ένα ρόστερ που θα μπορεί να ανταποκριθεί σε διπλό ταμπλό, αλλά και με την οικονομική δυνατότητα -πλέον- από τα έσοδα των ομίλων, ο Τιμούρ Κετσπάγια με τη διοίκηση θα προσπαθήσουν να κάνουν άλλη μία υπέρβαση στο φινάλε της μεταγραφικής περιόδου!
Εκτός του ότι υπάρχει η σκέψη για απόκτηση δεξιού ακραίου αμυντικού, πιθανώς να υπάρξει ενίσχυση και στο μεσοεπιθετικό κομμάτι.

Related posts