ΕΞΑΛΛΟΙ! 28 μέρες καραντίνα μετά τους Ολυμπιακούς!
ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΙ ΑΓΩΝΕΣ

ΕΞΑΛΛΟΙ! 28 μέρες καραντίνα μετά τους Ολυμπιακούς!

Fonbet Powers you up! Πάρε το Powerbank σου τώρα!

Έντονες είναι οι αντιδράσεις που υπάρχουν από τους Αυστραλούς αθλητές που πήγαν στους Ολυμπιακούς Αγώνες, αφού κάποιοι από αυτούς γυρίζοντας στην πατρίδα τους θα πρέπει να μπουν σε καραντίνα που φτάνει τις 28 ημέρες.

Τα μέτρα στην Αυστραλία κατά του κορονοϊού είναι ιδιαίτερα αυστηρά. Από την αρχή της υγειονομικής κρίσης η Κυβέρνηση της χώρας αποφάσισε να θέσει σημαντικούς περιορισμούς για να αποτρέψει την εξάπλωση του ιού.

Υπό το φόβο της μετάλλαξης Δέλτα η Αυστραλία έχει κλειστά τα σύνορά της και συνεχίζει τα lock down θέλοντας με αυτόν τον τρόπο να σταματήσει τη διασπορά.

Αυτά τα μέτρα δημιουργούν έξτρα προβλήματα στους αθλητές που εκπροσώπησαν τη χώρα στους Ολυμπιακούς Αγώνες και τώρα επιστρέφουν στο σπίτι τους.

Οι περισσότεροι επέστρεψαν στο Σίδνεϊ όπου και τους επιβλήθηκε καραντίνα 14 ημερών. Όσοι τυχεροί μένουν εκεί τότε μετά από δύο εβδομάδες θα μπορούν να επιστρέψουν στα σπίτια τους.

Εάν όμως θα πρέπει να ταξιδέψουν σε άλλη πόλη τότε εκεί που θα πάνε θα τους περιμένει καραντίνα άλλων 14 ημερών φτάνοντας το συνολικό αριθμό στις 28 ημέρες.

Για το θέμα υπάρχει αντίδραση και από την Ολυμπιακή Επιτροπή της χώρας η οποία ζητά άμεσα να υπάρξει λύση στο θέμα. Επιπρόσθετα τονίζει ότι όλοι οι αθλητές έχουν εμβολιαστεί, ενώ στο Τόκιο περνούσαν κάθε ημέρα από τεστ.

Related posts