ΑΕΛ: Να σηκωθεί από τον καναπέ (ΠΕΡΙΜΕΝΟΥΝ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΟΥΣ ΣΤΟ ΓΗΠΕΔΟ) – Balla.com.cy
Χρησιμοποιώντας τον ιστότοπό μας, αποδέχεστε τη χρήση των cookie μας.

ΑΕΛ: Να σηκωθεί από τον καναπέ (ΠΕΡΙΜΕΝΟΥΝ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΟΥΣ ΣΤΟ ΓΗΠΕΔΟ)
Α' Κατηγορία

ΑΕΛ: Να σηκωθεί από τον καναπέ (ΠΕΡΙΜΕΝΟΥΝ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΟΥΣ ΣΤΟ ΓΗΠΕΔΟ)

Η προπώληση για το παιχνίδι με την Κάραμπαχ, μέχρι το απόγευμα της Τετάρτης , δεν ήταν αυτή που περίμεναν στην ΑΕΛ καθώς περίμεναν περισσότερη ανταπόκριση από τους φίλους της ομάδας. Σήμερα, μέρα του παιχνιδιού ελπίζουν στην ομάδα ότι και άλλοι φίλοι της ΑΕΛ θα το αποφασίσουν να πάνε στο γήπεδο και να στηρίξουν στην ομάδα τους.

Καλώς έχουν απαιτήσεις, αλλά επιβάλλεται να είναι και στο γήπεδο!

Για να είμαστε και εντελώς δίκαιοι, καλές είναι οι ψηλές απαιτήσεις του κόσμου για να έχουν οι γαλαζοκίτρινοι δυνατή και ανταγωνιστική ομάδα αλλά όσο καλή ομάδα και αν έχεις όσες υπερβάσεις κι αν κάνεις, χωρίς τον κόσμο τα πράγματα δεν είναι τα ίδια. Ο ΑΕΛίστας έδειξε μέσα από τα χρόνια ότι στηρίζει την ομάδα του, ακόμα και σε χαλεπούς καιρούς, και επιβάλλεται να το κάνει και σήμερα, δίνοντας δυναμικό παρών στην ΑΕΚ Αρένα. Το ταξίδι για να πάνε στην Λάρνακα δε ν είναι μακρινό, το γήπεδο είναι άκρως ποδοσφαιρικό, και όσοι έχουν δικαίωμα να πάνε, το οφείλουν στην ομάδα τους.

Να αναφέρουμε ότι το Κατάστημα της ΑΕΛ στην οδό Αγίας Ζώνης θα είναι ανοικτό με συνεχόμενο ωράριο από τις 09:00-18:00, ενώ ταμείο για εισιτήρια και συνεργείο για κάρτα φιλάθλου θα υπάρχουν στην ΑΕΚ ΑΡΕΝΑ.

Αριστείδου Μιχάηλ

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ