Ακόμα δεν το ξεπέρασαν οι Αυστριακοί! (ΤΟ ΠΛΑΝΟ ΤΟΥ ΤΙΜΟΥΡ) – Balla.com.cy
Χρησιμοποιώντας τον ιστότοπό μας, αποδέχεστε τη χρήση των cookie μας.

Ακόμα δεν το ξεπέρασαν οι Αυστριακοί! (ΤΟ ΠΛΑΝΟ ΤΟΥ ΤΙΜΟΥΡ)
ΑΝΟΡΘΩΣΗ

Ακόμα δεν το ξεπέρασαν οι Αυστριακοί! (ΤΟ ΠΛΑΝΟ ΤΟΥ ΤΙΜΟΥΡ)

Fonbet Powers you up! Πάρε το Powerbank σου τώρα!

Ένα πράγμα διαπιστώσαμε από την συνέντευξη τύπου του Τιμούρ Κετσπάγια. ότι οι Αυστριακοί ακόμα δεν ξεπέρασαν τον αποκλεισμό της Ραπίντ από την Ανόρθωση το 2008. Μπορεί να πέρασαν 13 ολόκληρα χρόνια αλλά οι ερωτήσεις τους αφορούσαν περισσότερο εκείνο το παιχνίδι παρά αυτό της Πέμπτης που έχει και την μεγαλύτερη σημασία.
Ελπίζουμε τα ίδια μυαλά να κουβαλούν και οι ποδοσφαιριστές της Ραπίντ, πράγμα δύσκολο καθώς κανείς δεν υπάρχει στην ομάδα από τότε. Το σίγουρο είναι ότι στην Ανόρθωση το μυαλό είναι αποκλειστικά στο ματς της Πέμπτης και στο πως θα πάρουν ένα αποτέλεσμα που θα διευκολύνει το έργο τους στον επαναληπτικό του «Αντώνης Παπαδόπουλος».
Η προετοιμασία της «Κυρίας» ολοκληρώθηκε με προπόνηση στο Allianz Stadion και σίγουρα ο Τιμούρ Κετσπάγια δεν θα περίμενε την τελευταία προπόνηση για να καταλήξει στο αρχικό σχήμα που θα παρατάξει.
Με βάση τις δικές μας πληροφορίες παίζεται η θέση στην επίθεση ανάμεσα σε Λάφερτι και Ονησίφορο Ρουσιά. Οι υπόλοιποι δέκα θα είναι ο Τζουρ κάτω από τα δοκάρια και τριπλέτα στην άμυνα οι Αντωνιάδης, Αραγιούρι και Κορρέα. Δεξιά στη γραμμή θα κινείται ο Αμπαρτζουμιάν και αριστερά ο Κορέια. Στη μεσαία γραμμή θα πάρουν θέση οι Αρτυματάς και Ιωάννου και πιο μπροστά πίσω από τον επιθετικό οι Χουσμπάουερ και Λάζαρος Χριστοδουλόπουλος.

Χρίστος Χρίστου

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ