Χρησιμοποιώντας τον ιστότοπό μας, αποδέχεστε τη χρήση των cookie μας.

Το ’πε και το ’κανε ο πρόεδρος
ΑΠΟΕΛ

Το ’πε και το ’κανε ο πρόεδρος

Fonbet Powers you up! Πάρε το Powerbank σου τώρα!

Η παταγώδης αποτυχία του ΑΠΟΕΛ πέρυσι φαίνεται πως πείσμωσε τους «γαλαζοκίτρινους», οι οποίοι δείχνουν με τις μεταγραφές αυτό το καλοκαίρι αποφασισμένοι να επιστρέψουν στην κορυφή.

«Θα φέρουμε παίκτες κράχτες παρόλο που θα μειωθεί το μπάτζετ», είχε πει ο Πρόδρομος Πετρίδης στο φινάλε της περασμένης σεζόν και η αλήθεια είναι ότι πολλοί φίλοι της ομάδας ήταν διστακτικοί. Θα μπορούσε να ενισχυθεί η ομάδα με μειωμένο μπάτζετ, δεδομένου ότι χρειάζονταν πολλές ποιοτικές προσθήκες μετά την περσινή καταστροφική σεζόν;

Οι απαντήσεις δίνονται στην πράξη. Η διοίκηση του ΑΠΟΕΛ δείχνει με τις κινήσεις που γίνονται πιστή στις δεσμεύσεις της. Όλα δείχνουν ότι η ομάδα θα είναι εντελώς διαφορετική φέτος. Οι μεταγραφές πείθουν πως οι «γαλαζοκίτρινοι» θα επανέλθουν με πρωταγωνιστικό ρόλο στο πρωτάθλημα.

Μεταγραφές μάλιστα εγνωσμένης αξίας και όχι «στοιχήματα» αμφιβόλου προοπτικής, αφού, όπως αναφέραμε ήδη, όλες σχεδόν οι κινήσεις αφορούν σε παίκτες που γνωρίζουν πολύ καλά το κυπριακό πρωτάθλημα και τη νέα τους ομάδα.

 

 

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ