Χρησιμοποιώντας τον ιστότοπό μας, αποδέχεστε τη χρήση των cookie μας.

Ούτε Ζόρια, ούτε… τον Μίχα και τους «γνωστούς» (ΤΙ ΓΙΝΕΤΑΙ ΜΕ ΕΛΟΥΝΤΟΥ)
Α' Κατηγορία

Ούτε Ζόρια, ούτε… τον Μίχα και τους «γνωστούς» (ΤΙ ΓΙΝΕΤΑΙ ΜΕ ΕΛΟΥΝΤΟΥ)

Fonbet Powers you up! Πάρε το Powerbank σου τώρα!

Και οι δύο κληρώσεις που έγιναν το μεσημέρι της Δευτέρας, ήταν καλές για την Ανόρθωση, με βάση βέβαια και τους πιθανούς αντιπάλους που υπήρχαν στην κληρωτίδα. Τόσο για το Europa League, όσο και για τo Europa Conference League.
Ο Τιμούρ Κετσπάγια είδε τις ομάδες τις οποίες θα κληθεί να αντιμετωπίσει η Ανόρθωση σε οποιαδήποτε εξέλιξη υπάρξει στις διπλές αναμετρήσεις με τη Ραπίντ, αλλά αυτό περνάει ξεκάθαρα σε δεύτερη μοίρα.
Και αυτό διότι τη δεδομένη στιγμή, δεν τον νοιάζει ούτε η Ζόρια, ούτε η… γνωστή Μπερ Σεβά (σ.σ. λόγω των Μίχα, Λέβι και Αρούς), ούτε η Σλασκ. Μόνο το πρώτο ματς με τη Ραπίντ σκέφτεται ο Γεωργιανός. Ούτε ακόμη… τον επαναληπτικό, γιατί ξέρει πόσο μεγάλης σημασίας είναι το πρώτο ματς στην Βιέννη.
Μέσα από τις τελευταίς προπονήσεις, αναμένεται να καταλήξει και στο πλάνο στο οποίο θα χρησιμοποιήσει, με τους Λόρια και Λάφερτι πάντως, να έχουν με το μέρος τους τις πιθανότητες τη δεδομένη στιγμή για να χρησιμοποιηθούν από την αρχή.
Σε μία άλλη εξέλιξη, είναι υπαρκτό το ενδιαφέρον της Δόξας για τον Τσαρλς Ελουντού με την Ανόρθωση να είναι θετική για παραχώρηση του ποδοσφαιριστή. Ακόμη όμως δεν υπάρχει κάποια ουσιαστική εξέλιξη, πέραν από αυτό.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ