Χρησιμοποιώντας τον ιστότοπό μας, αποδέχεστε τη χρήση των cookie μας.

Η δύσκολη απόφαση του Σπόλιαριτς
Α' Κατηγορία

Η δύσκολη απόφαση του Σπόλιαριτς

Αποχωρεί από την PrimeTel ο Μιλένκο Σπόλιαριτς. Αναλυτικά η ανακοίνωσή του:

Μέσα από αυτή την επιστολή θα ήθελα να γνωστοποιήσω στον φίλαθλο κόσμο του ποδοσφαίρου την δύσκολη απόφαση που έλαβα, να μην συνεχίσω την πολυετή συνεργασία που είχα με την PrimeTel, για σχολιασμό των ποδοσφαιρικών αγώνων.

Ένας μεγάλος κύκλος, που ξεκίνησε από το καλοκαίρι του 2010 και κράτησε 11 ολόκληρά χρόνια έχει κλείσει οριστικά για μένα. Όλα αυτά τα χρόνια, προσπάθησα να μεταφέρω στον κόσμο τις ποδοσφαιρικές μου απόψεις, χωρίς να επηρεάζομαι από οποιοδήποτε, σεβόμενος πάντα το φίλαθλο κοινό της Κύπρου.

Δυστυχώς, ο περισσότερος κόσμος στην Κύπρο έμαθε να κρίνει με τα οπαδικά του συναισθήματα και δύσκολα δέχεται την αντίθετη άποψη-γνώμη. Αυτό μπορείς να το αντιληφθείς ως ένα σημείο, λόγω της παθολογικής αγάπης που έχουν όλοι για τις ομάδες τους.

Όμως, χάθηκε σε μεγάλο βαθμό ο σεβασμός στις ανθρώπινες αξίες, κάτι που ενοχλεί περισσότερο από οτιδήποτε άλλο, για αυτό πήρα την απόφαση να μην σχολιάσω ξανά αγώνες στην τηλεόραση, παρόλο που ήταν κάτι που μου άρεσε και χαιρόμουν να το κάνω.

Θα μου λείψει σίγουρα η παρέα που κάναμε με τον Κώστα, τον Ονησίφορο και επί της ευκαιρίας θα ήθελα να ευχαριστήσω τόσο την PrimeTel και όλα τα παιδιά για την συνεργασία που είχαμε αυτά τα χρόνια. Εύχομαι τα καλύτερα σε όλους.

Ιδιαίτερες ευχαριστίες όμως θα ήθελα να δώσω στον πολύ καλό μου φίλο, Κώστα Παπαδόπουλο, που μου έδωσε την ευκαιρία το 2007 (όταν ξεκίνησε η συνεργασία μας σε άλλο κανάλι), με εμπιστεύτηκε και με στήριξε σε όλα.

Με εκτίμηση
Μιλένκο Σπόλιαριτς

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ