ΓΕΩΡΓΙΑΔΗΣ στο balla: «Ισχυρή η Καραμπάχ, θα γίνουν δυνατά ματς» (ΤΟ ΔΕΣΙΜΟ ΜΕ ΤΗΝ ΑΕΛ) – Balla.com.cy
Χρησιμοποιώντας τον ιστότοπό μας, αποδέχεστε τη χρήση των cookie μας.

ΓΕΩΡΓΙΑΔΗΣ στο balla: «Ισχυρή η Καραμπάχ, θα γίνουν δυνατά ματς» (ΤΟ ΔΕΣΙΜΟ ΜΕ ΤΗΝ ΑΕΛ)
ΑΕΛ

ΓΕΩΡΓΙΑΔΗΣ στο balla: «Ισχυρή η Καραμπάχ, θα γίνουν δυνατά ματς» (ΤΟ ΔΕΣΙΜΟ ΜΕ ΤΗΝ ΑΕΛ)

Ο Γιώργος Γεωργιάδης αγωνίστηκε και στην ΑΕΛ αλλά και στο Αζερμπαϊτζάν και είναι ο πλέον κατάλληλος για να μας μιλήσει για τις επικείμενες αναμετρήσεις της ομάδας της Λεμεσού με την Καραμπάχ.
Ο 33χρονος πλέον Ελλαδίτης μεσοεπιθετικός ο οποίος την σεζόν 2016-2017 ήταν στην ομάδα της Λεμεσού, ενώ δύο σεζόν αργότερα πήγε στην Κέσλα (πρώην Ίντερ Μπακού), μίλησε στο balla.com.cy.

«Η Καραμπάχ είναι μια πολύ δυνατή ομάδα η οποία σταθερά τα τελευταία χρόνια είναι πρωταθλήτρια του Αζερμπαϊτζάν. Σαφέστατα και ο προϋπολογισμός των Αζέρων είναι πολύ μεγαλύτερος από αυτόν της ΑΕΛ αλλά θεωρώ ότι θα γίνουν δύο πολύ καλά και αμφίρροπα παιχνίδια. Εύχομαι να προκριθεί η ομάδα μας (έτσι αποκαλεί την ΑΕΛ). Δεν παρακολουθώ πολύ των πρωτάθλημα του Αζερμπαϊτζάν από τότε που έφυγα αλλά μαθαίνω πολλά πράγματα για τις ομάδες και την Καραμπάχ την βλέπουμε και στην Ευρώπη. Την ΑΕΛ την παρακολουθώ πολύ και τα τελευταία χρόνια έχει ανέβει επίπεδο. Έχει φτιάξει ένα πολύ δυνατό σύνολο με αξιόλογους ποδοσφαιριστές και για να μεγαλώσει ακόμα περισσότερο σαν ομάδα το καλύτερο είναι να προκριθεί επί της Καραμπάχ» τόνισε στην ιστοσελίδα μας ο Γεωργιάδης, και στο τέλος μας είπε ότι έχει δεθεί πολύ με την ΑΕΛ.
«Δέθηκα πολύ με την ΑΕΛ και τον κόσμο της. Ήταν ίσως η πιο όμορφη σεζόν στην καριέρα μου. Ένιωθα σαν να ήμουν στο σπίτι μου» είπε χαρακτηριστικά.

Χρίστος Χρίστου

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ