Ο Τιμούρ, καλύπτει και το μισθό του τεχνικού διευθυντή… – Balla.com.cy
Χρησιμοποιώντας τον ιστότοπό μας, αποδέχεστε τη χρήση των cookie μας.

Ο Τιμούρ, καλύπτει και το μισθό του τεχνικού διευθυντή…
Α' Κατηγορία

Ο Τιμούρ, καλύπτει και το μισθό του τεχνικού διευθυντή…

Παρακολουθώντας το πρώτο δείγμα, της νέας Ανόρθωσης, δεν είναι καθόλου δύσκολο να μαντέψεις, ποια θα είναι η πορεία της.
Ομάδα, έτοιμη για να διεκδικήσει πρωτάθλημα και κύπελλο, καθώς και μία τουλάχιστον πρόκριση στην Ευρώπη.
Γέμισε το ρόστερ του με πολλούς και καλούς παίκτες ο Τιμούρ. Τόσο από την Κύπρο, με τους Ρουσιά, Αντωνιάδη και Αβραάμ, όσο και από την ξένη αγορά με αποκορύφωμα την προσθήκη των Αραγιούρι (νέος ηγέτης στην άμυνα), Χριστοδουλόπουλου (ο οποίος αν έχει συνέπεια στην απόδοση του θα κάνει τη διαφορά), Λάφερτι ( επιθετικός με χαρίσματα) και Ντέλετιτς ( θα κάνει αισθητή την παρουσία του), ενώ περιμένουμε να δούμε τον Πόποβιτς με τα πολλά θετικά χαρίσματα που διαθέτει.
Έχει καταφέρει, σε σωστό χρονικό πλαίσιο να «σβήσει» την όποια μουρμούρα και απογοήτευση, προκλήθηκε, όταν έφυγαν οι τρεις Γεωργιανοί.
Έχω την άποψη, ότι η Ανόρθωση και ο προπονητής της, δεν θα θυμηθούν τους Γεωργιανούς, όσοι καλοί παίκτες και να ήταν, όση καλή επίσης, ήταν η προσφορά τους στη 2ετία που προηγήθηκε.
Σε ανύποπτο χρόνο μάλιστα, ο Κετσπάγια το είχε πει στους συνεργάτες του. Δικαίωμα τους να φύγουν, αλλά θα βρω και θα φέρω καλύτερους παίκτες για να διατηρήσει η ομάδα τη δυναμική της.
Αυτό πιστεύω ότι έχει ήδη πετύχει ο προπονητής. Ο Τιμούρ, ο οποίος έμεινε στον πάγκο της Ανόρθωσης, λαμβάνοντας σημαντική αύξηση στο μισθό του, αλλά με τον τρόπο που δουλεύει, ίσως να είναι φθηνότερος από άλλους συναδέλφους του.
Δουλεύει χωρίς τεχνικό διευθυντή. Ξέρετε ότι ένας τεχνικός διευθυντής στην Κύπρο, σε μεγάλη ομάδα λαμβάνει κατά μέσο όρο 10 χιλιάδες ευρώ το μήνα.
Χρήματα, τα οποία καλύπτει στην Ανόρθωση ο προπονητής της. Σημαντική λεπτομέρεια στο ποδόσφαιρο. Όσο και αν ο θεσμός του τεχνικού διευθυντή είναι για κάποιους απαραίτητος, εντούτοις υπάρχουν και οι εξαιρέσεις, μία εκ των οποίων αφορά τον Κετσπάγια και κατεπέκταση την Ανόρθωση.

Συνοψίζοντας το θέμα, παίρνω θέση και προβλέπω ότι η νέα ομάδα του Τιμούρ, έχει τα φόντα να είναι καλύτερη από πέρσι.
Αν μάλιστα, καταφέρει να πάει σε ευρωπαϊκό όμιλο και αποκτήσει την οικονομική ευρωστία που τις έχει λείψει από το 2008 και έπειτα, τότε θα είναι μία ασφαλιστική δικλίδα για την πορεία της στη σεζόν 2021-22.

Μιχάλης Παπαγεωργίου

 

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ