Κριστιάνο Ρονάλντο: Με πνευμονία στο νοσοκομείο η αδερφή του που θεωρούσε τον κορονοϊό «απάτη»
Lifestyle

Κριστιάνο Ρονάλντο: Με πνευμονία στο νοσοκομείο η αδερφή του που θεωρούσε τον κορονοϊό «απάτη»

Η αδερφή του Κριστιάνο Ρονάλντο, Κάτια Αβέιρο, η οποία είχε χαρακτηρίσει την πανδημία το μεγαλύτερο ψέμα που είχε ακούσει στη ζωή της, διαγνώστηκε θετική στον ιό και διακομίστηκε στο νοσοκομείο με επιπλοκές στην υγεία της.

Fonbet Powers you up! Πάρε το Powerbank σου τώρα!

Τον Οκτώβριο εναντιωνόταν πλήρως στην όλη ύπαρξη του κορονοϊού και των μέτρων για την αντιμετώπισή του, με αφορμή και τη θετική διάγνωση του αδερφού της. Λίγους μήνες μετά, η αδερφή του Κριστιάνο ΡονάλντοΚάτια Αβέιρο αποκάλυψε μέσα από τον προσωπικό της λογαριασμό ότι έδειξε θετική στον Covid-19 και μάλιστα, νοσηλεύεται με πνευμονία, έχοντας παρουσιάσει επιπλοκές στην υγεία της τα τελευταία 24ωρα.

Όπως ανέφερε στο μήνυμά της, κόλλησε τον ιό στις 17 Ιουλίου και στις 23 του μήνα η κατάστασή της επιδεινώθηκε, με αποτέλεσμα να διακομιστεί στο νοσοκομείο. Παρά την περιπέτειά της, όμως, δεν δείχνει να αλλάζει τροπάριο, καθώς μέσα στο μήνυμά της αψήφησε και πάλι τη βαρύτητα της πανδημίας, κάνοντας λόγο για «φυτευτό ιό» και διαβεβαιώνοντας ότι δεν είναι αυτή η πραγματική αιτία της νοσηλείας της.

 

Related posts