Ο κόσμος της Ανόρθωσης δεν ξεδίψασε… (ΑΥΣΤΗΡΟΣ Ο ΤΙΜΟΥΡ)
ΑΝΟΡΘΩΣΗ

Ο κόσμος της Ανόρθωσης δεν ξεδίψασε… (ΑΥΣΤΗΡΟΣ Ο ΤΙΜΟΥΡ)

Στιγμές σαν αυτές του περασμένου Μάη θέλουν να ζήσουν ξανά οι φίλοι της Ανόρθωσης.

Το διεμύνησαν σε χθεσινή (24/07) τους ανακοίνωση οι οργανωμένοι οπαδοί της, ενώ το έχουν μέσα τους και οι ποδοσφαιριστές της ομάδας που έφυγαν με σκυμμένα τα κεφάλια από το ΓΣΠ το βράδυ της ήττας από την Ομόνοια στο Σούπερ Καπ.

Φυσικά για την Ανόρθωση η ήττα είχε τα ελαφρυντικά της, καθώς η ομάδα νωρίτερα δεν πρόλαβε να δώσει ούτε καν ένα φιλικό παιχνίδι προετοιμασίας, λόγω των ακυρώσεων ως συνέπεια της πανδημίας και των κρουσμάτων κορωνοϊού.

Ο Τιμούρ Κετσπάγια και οι συνεργάτες του στην τεχνική ηγεσία δεν είναι όμως νέοι στη δουλειά. Είναι αυστηροί και ξέρουν πότε να χαλαρώσουν και πότε όχι. Η Ανόρθωση για να μπορέσει να σκορπίσει στον κόσμο της ξανά χαμόγελα ευτυχίας και χαράς θα πρέπει να δουλέψει πολύ σκληρά στη συνέχεια.

Τόσο για τα ευρωπαϊκά παιχνίδια, όσο και για τα παιχνίδια στις εγχώριες διοργανώσεις οι ποδοσφαιριστές της «Κυρίας» θα πρέπει να υπερβάλουν εαυτόν. Φάνηκε και από την περσινή σεζόν, όπου η Ανόρθωση είχε προβληματίσει σε κάποια σημαντικά σημεία, αλλά και όταν το ΑΠΟΕΛ έμεινε πολύ πίσω, ότι καμιά ομάδα δεν διακρίνεται μόνο και μόνο με τη φανέλα ή με το όνομά της.

Ο κόσμος της Ανόρθωσης λογικό είναι να βάζει πίεση και λογικό είναι να δείχνει ακόμα ότι δεν έχει ξεδιψάσει από επιτυχίες με μια και μόνο κατάκτηση ενός κυπέλλου. Από εκεί και πέρα ο καθένας πρέπει να κάνει το καθήκον του. Ο προπονητής το δικό του, οι ποδοσφαιριστές το δικό τους, διοίκηση και κόσμος το δικό τους…

Τάσος Θεοδώρου

Related posts