Μια ΕΝΠ ανανεωμένη και πεισμωμένη! (ΤΑ ΝΕΑ ΔΕΔΟΜΕΝΑ) – Balla.com.cy
Χρησιμοποιώντας τον ιστότοπό μας, αποδέχεστε τη χρήση των cookie μας.

Μια ΕΝΠ ανανεωμένη και πεισμωμένη! (ΤΑ ΝΕΑ ΔΕΔΟΜΕΝΑ)
ΕΝΠ

Μια ΕΝΠ ανανεωμένη και πεισμωμένη! (ΤΑ ΝΕΑ ΔΕΔΟΜΕΝΑ)

Fonbet Powers you up! Πάρε το Powerbank σου τώρα!

Με την αξία της πήρε από νωρίς το χρίσμα ενός από τα φαβορί για την κατάκτηση του τίτλου στη Β’ Κατηγορία για τη σεζόν 2021-22 η ΕΝΠ.

Μπορεί να ακούγεται υπερβολικό, με τα πολλά προβλήματα που υπήρχαν στα διοικητικά μετά τον υποβιβασμό, ωστόσο μόνο επαγγελματισμό και ποιότητα βγάζει τις τελευταίες εβδομάδες το ποδοσφαιρικό τμήμα.

Ο λόγος φυσικά αφορά στο προσεγμένο πλάνο που ξεκίνησε να εφαρμόζει η διοίκηση Κυριάκου Τίκκη, η οποία έδωσε στήριξη, χρόνο και χώρο στον Μαρίνο Σατσιά και στους συνεργάτες του για να αναδιαμορφώσουν πλήρως το ρόστερ της ομάδας.

Οι πολλές ανακοινώσεις δεν έγιναν για να προκαλέσουν εντύπωση. Εκείνο που προκαλεί εντύπωση είναι η ποιότητα και ο πλουραρισμός στις επιλογές των νέων ποδοσφαιριστών.

Ο Μαρίνος Σατσιάς δεν έβγαλε όλους τους παίκτες του περσινού ρόστερ σκάρτους. Εμπιστεύεται κάποιους και εξού και οι ανανεώσεις. Δίνει ευκαιρίες και σε νεαρότερους από την β’ ομάδα και πήρε στο Παραλίμνι παίκτες που μπορούν να κάνουν τη διαφορά και να βοηθήσουν στους στόχους που τέθηκαν.

Αν του δοθεί και η κατάλληλη στήριξη από τον κόσμο και η υπομονή και δεν ξεκινήσουν τα γνωστά με την κριτική από διάφορους, τότε σίγουρα μια τέτοια ομάδα μπορεί να αποτελέσει κίνδυνο για όλους. Γιατί όχι, να χτυπήσει ακόμα και τον τίτλο.

Πως έχει το σκηνικό

Αποκτήθηκαν:

Μπόγιαν Ντουμπάγιτς (επιθετικός),  Νίνος Κωνσταντίνου (επιθετικός δανεικός από ΑΕΚ), Ρόμπερτ Βεσελόφσκι (τερματοφύλακας) , Ανδρέας Ηλία (επιθετικός),  Αντώνης Κατσιάρης (μέσος) ,  Ανδρέας Χριστοφή (αμυντικός) , Μάρσιο Μέιρα (μέσος) , Λουίς Μάρκες Ντα Σίλβα (αμυντικός) , Τζάρον Βικάιρο, Άνιο Πότσι, Πάβελ Ντρέσκα (αμυντικός),

Ανέβηκαν:

Δήμητρης Μαυρουδής  (από Ακαδημίες), Φώτης Κοτσώνης (από Ακαδημίες), Θεόδωρος Κουτσού (τερματοφύλακας / από Ακαδημίες), Δημήτρης Φλουρής (από Ακαδημίες)

Ανανέωσαν:

Λοΐζος Κοσμάς (αρχηγός) , Adrian Lucero

Αποχώρηση εν μέσω προετοιμασίας:

Γκρέκορ Μπάλαζιτς (πρώην αρχηγός)

Τάσος Θεοδώρου

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ