Χρησιμοποιώντας τον ιστότοπό μας, αποδέχεστε τη χρήση των cookie μας.

Πόσα μπορεί να αλλάξει ο Τσόρνιγκερ; (TO ΣΧΗΜΑ ΚΑΙ ΟΙ ΠΑΙΚΤΕΣ «ΚΛΕΙΔΙΑ»)
Α' Κατηγορία

Πόσα μπορεί να αλλάξει ο Τσόρνιγκερ; (TO ΣΧΗΜΑ ΚΑΙ ΟΙ ΠΑΙΚΤΕΣ «ΚΛΕΙΔΙΑ»)

Fonbet Powers you up! Πάρε το Powerbank σου τώρα!

Σαφέστατα και ο Απόλλωνας είναι με την πλάτη στον τοίχο. Το αποτέλεσμα του πρώτου αγώνα με τη Ζίλινα, ήταν αντιπροσωπευτικό της προσπάθειας που κατέβαλαν οι παίκτες του Αλεξάντερ Τσόρνιγκερ στον αγωνιστικό χώρο, έχοντας το μυαλό τους -μόνο- στο επιθετικό κομμάτι.
Τα πράγματα που πρέπει να αλλάξουν για να μπορέσει ο Απόλλωνας να εμφανιστεί διεκδικητικός για πρόκριση στην επόμενη φάση είναι πολλά. Τι μπορεί να γίνει όμως μέσα σε μία βδομάδα; Θαύματα δεν μπορούν να γίνουν, όμως εάν προσέξει περισσότερο ανασταλτικά, με ένα γκολ στη Σλοβακία νωρίς στο παιχνίδι, ναι θα γίνει διεκδικητικός.
Το πρόβλημα που ήταν εμφανές στον πρώτο αγώνα, ήταν τα αμυντικά κενά, ελέω του σχηματισμού που επέλεξε να χρησιμοποιήσει ο κ. Τσόρνιγκερ.
Μπορεί οι παίκτες που είχε στη διάθεσή του να μην ήταν αυτοί που μπορούσαν να ανταπεξέλθουν στο παράξενο -για εμάς- 4-1-3-2, όμως θα ήταν ιδανικό να καταφέρει να προσαρμόσει την ομάδα στον αντίπαλο.

Από την πρώτη ημέρα που ήρθε στην Κύπρο, προσπάθησε να προσαρμόσει τη δική του φιλοσοφία στην ομάδα, όμως χρειάζεται χρόνος για να έχει θετικό πρόσημο αυτή η αλλαγή.
Για τον επαναληπτικό πάντως, εάν και εφόσον επιθυμεί να επιλέξει ξανά αυτή την επιθετική διάταξη θα έχει επιπλέον επιλογές και θα έχει ενδιαφέρον να δούμε πως θα προσαρμοστούν τα νέα πρόσωπα στα «θέλω» του Γερμανού.
Ντένιτς, Κολ, Ίλιεφ και Γιάνκα, προστίθενται στη διάθεσή του.
Οι τρεις πρώτοι, εάν ο Ντένιτς αγωνιστεί ως αμυντικό χαφ και οι άλλοι δύο πιο μπροστά, μπορούν να οργανώσουν καλύτερα τον Απόλλωνα και θα αποτελέσουν τους παίκτες «κλειδιά». Και θα είναι και πιο έτοιμος ο Νταμπό που λογικά θα ξεκινήσει βασικός. 
Υπάρχουν ερωτηματικά αρκετά που θα ξεκαθαρίσουν τις επόμενες ημέρες, απλά έχει επιλογές ο Τσόρνιγκερ και θα πρέπει να παρουσιάσει ένα, κατά πολύ, αλλαγμένο πρόσωπο στη Σλοβακία για να παίξει τα ρέστα του ο Απόλλωνας.

Κύπρος Εγγλέζος

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ