Ο Νιλ Λένον δήλωσε τα ακόλουθα στη συνέντευξη τύπου κόντρα στη Νέα Σαλαμίνα για την 7η αγωνιστική.
Όλα όσα είπε:
«Περνάμε δύσκολες στιγμές. Νιώθω τους ποδοσφαιριστές μου. Δεν είχαν την τύχη με το μέρος τους στα τελευταία ματς. Η ζημιά με τη Νέα Σαλαμίνα έγινε χθες, με το γκολ που ήταν οφσάιντ. Είχαμε τις ευκαιρίες να σκοράρουμε. Στην τελική πάσα δεν είχαμε το καθαρό μυαλό. Δεν έχω κανένα παράπονο από τους παίκτες μου και είμαι περήφανος για αυτούς. Όπως με τη Γιουνάιτεντ, έτσι και με τη Νέα Σαλαμίνα μπορούσαμε να πάρουμε κάτι παραπάνω».

Για τις τέσσερεις ήττες σε 7 ματς: «Ασφαλώς είναι δική μου ευθύνη και με απασχολεί. Είμαστε κάπως εύθραυστοι. Όταν δεν κάνουμε γκολ τις ευκαιρίες χάνουμε την πίστη μας. Είδα πράγματα που δεν μου άρεσαν χθες. Χάνουμε βαθμούς από ομάδες που έπρεπε να νικήσουμε. Εγώ είμαι ο προπονητής και εγώ πρέπει να βρω τις λύσεις αλλά ταυτόχρονα πρέπει να υπερασπίζομαι τους παίκτες μου».

Για τις αλλαγές του: «Ήταν δύσκολο να γίνουν νωρίτερα κάποιες αλλαγές. Παίζαμε καλά και όταν κάνεις τις αλλαγές γρήγορα χαλάς τη ροή. Κάποιες φορές είναι εντάξει να κάνεις αλλαγές νωρίς και κάποιες άλλες δεν είναι και το καλύτερο. Ο Λοΐζου μπήκε γρήγορα για παράδειγμα. Μπορούσαμε να σκοράρουμε. Δεν εκμεταλλευτήκαμε τις ευκαιρίες μας και είναι ένα ψυχολογικό κομμάτι που πρέπει να λύσουμε».

Για το ματς με την Πάφος FC: «Έχουμε την ευκαιρία με ένα θετικό αποτέλεσμα να αντιστρέψουμε το κλίμα».