Χρησιμοποιώντας τον ιστότοπό μας, αποδέχεστε τη χρήση των cookie μας.

«Να μην βάζουμε πίεση στην ομάδα» (ΑΠΟΓΟΗΤΕΥΜΕΝΟΣ Ο ΤΣΟΡΝΙΓΚΕΡ)
ΑΠΟΛΛΩΝ

«Να μην βάζουμε πίεση στην ομάδα» (ΑΠΟΓΟΗΤΕΥΜΕΝΟΣ Ο ΤΣΟΡΝΙΓΚΕΡ)

Μετά την ήττα από την Ζίλινα, ο προπονητής του Απόλλωνα Αλεξάντερ Τσόρνιγκερ δήλωσε τα ακόλουθα:
«Μεγάλη απογοήτευση για το αποτέλεσμα. Ενώ στην αρχή είχαμε μια κυριαρχία, δεχθήκαμε δύο εύκολα γκολ που δεν ήρθαν από κάποια μετάβαση αλλά από κάποια ατομικά λάθη. Στην επανάληψη έπρεπε να παλέψουμε όχι για να μείνουμε μέσα στις φάσεις αλλά και πνευματικά για να διεκδικήσουμε πράγματα. Προσπαθήσαμε ένα εκμεταλλευτούμε περισσότερο το πλάτος. Πρέπει να δουλέψουμε σε πολλά κομμάτια για να βελτιωθεί η ομάδα»
Για το γεγονός ότι ο Ζίλινα είναι μια πολύ καλή ομάδα στην κόντρα και ο κόουτς με σημαντικές αμυντικές απουσίες επέλεξε να πιέσει ψηλά: «Δεν δεχθήκαμε τα γκολ γιατί ο αντίπαλος εκμεταλλεύτηκε τα δυνατά του σημεία. ήρθαν από ένα γκολ και μια κόντρα. Τα γκολ δεν ήρθαν από τον συγκεκριμένο τρόπο παιχνιδιού της αντίπαλης ομάδας. Πήρα κάποιες αποφάσεις για διάφορους λόγους. Αν αναλύσουμε το παιχνίδι θα δούμε ότι θα πρέπει να βελτιωθεί η ομάδα σε σημαντικά κομμάτια».
Είπατε ότι πρέπει να δουλέψετε για να επανέλθετε. Να περιμένουμε ένα θαύμα και πρόκριση στον επαναληπτικό ή μιλάτε για πιο μακροπρόθεσμα; «Εξαρτάται από πολλούς παράγοντες. Από το πότε θα έρθουν οι νέοι παίκτες, πότε θα επιστρέψουν οι τραυματίες και δεν πρέπει να βάζουμε την ομάδα σε πίεση. Αυτό μπορεί αν έρθει από την επόμενη εβδομάδα, μπορεί και αργότερα».

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ