Χρησιμοποιώντας τον ιστότοπό μας, αποδέχεστε τη χρήση των cookie μας.

Κόουτς να πιέσεις ψηλά, αλλά δεν είναι μόνο αυτό… (ΑΥΤΑ ΕΦΕΡΑΝ ΤΗΝ ΒΑΡΙΑ ΗΤΤΑ)
ΑΠΟΛΛΩΝ

Κόουτς να πιέσεις ψηλά, αλλά δεν είναι μόνο αυτό… (ΑΥΤΑ ΕΦΕΡΑΝ ΤΗΝ ΒΑΡΙΑ ΗΤΤΑ)

Τρία ματς έδωσε μέχρι στιγμής ο Απόλλωνας, δύο φιλικά και ένα επίσημο αυτό με την Ζίλινα και δέχθηκε συνολικά δέκα γκολ. Είναι ξεκάθαρο ότι προκύπτει πρόβλημα στην άμυνα ή καλύτερα στην αμυντική λειτουργία και θα πρέπει ο προπονητής να βρει άμεσα τις λύσεις. Ναι απουσιάζουν σημαντικοί ποδοσφαιριστές λόγω τραυματισμού, ναι ο Τάρεκ και άλλοι νέοι ποδοσφαιριστές ακόμα δεν μπήκαν στην ομάδα αλλά και ο Νασιμέντο που θεωρείται βασικός έκανε πολλά λάθη.
Πρέπει να δει ο κόουτς πως θα ισορροπήσει τα πράγματα και όχι να έχει το μυαλό του μόνο στην πίεση ψηλά, κίνηση που έδειξε να είναι η αγαπημένη του. Να πιέσει ψηλά αλλά να κοιτάξει τι γίνεται και πίσω.
Και να πεις ότι έδειξε κάτι ιδιαίτερο επιθετικά η ομάδα άντε να πάει στο καλό αλλά και εκεί τίποτα το εντυπωσιακό. Δεν λογίζεται ομάδα που θέλει και πρέπει να ισοφαρίσει στην επανάληψη να δέχεται τρίτο γκολ στο 51΄ και να κάνει την πρώτη της φάση στο 75΄.

Επίσης δεν γίνεται ένας νεαρός που η φυσική του θέση είναι 8άρι… άντε 10άρι, ο προηγούμενος προπονητής 9βλέπε Πετράκης) τον έκανε αριστερό μπακ και να έρχεσαι σήμερα να τον βάζεις στην επίθεση. Αναφερόμαστε στον Ψύχα. Στο άκουσμα πως ο νεαρός Κύπριος ήταν βασικός και βλέποντάς το σχεδιάγραμμα της UEFA με την 11άδα που τον είχε στην κορυφή είπαμε ότι κάποιο λάθος θα έκανε η ευρωπαϊκή ομοσπονδία και ότι αλλού θα έπαιζε. Το σχεδιάγραμμα ήταν σωστό αλλά η κίνηση λανθασμένη την στιγμή που υπήρχαν δύο επιθετικοί στον πάγκο ο Νταμπό και ο Ίντζια που αγωνίστηκαν στην πορεία.
Βέβαια κάποιος θα μας πει και θα έχει και δίκαιο ότι ο κόουτς ξέρει καλύτερα, αυτός τους βλέπει καθημερινά στις προπονήσεις.

Πάντως στις δηλώσεις του φάνηκε να το παίρνει χαλαρά το πράγμα ο Τσόρνιγκερ. Ερωτηθείς αν μπορεί να γίνει το «θαύμα» από βδομάδας στην προσπάθεια που θα κάνει για να βελτιώσει όπως είπε πολλά κομμάτια τα οποία χρήζουν άμεσης βελτίωσης, η απάντηση ήταν η ακόλουθη: «Αυτό μπορεί αν έρθει από την επόμενη εβδομάδα, μπορεί και αργότερα».
Δικαιολογίες υπάρχουν, είναι οι σοβαρές απουσίες, είναι το γεγονός ότι δεν συμπληρώθηκε ακόμα το ρόστερ αλλά η διοίκηση επένδυσε πολλά και ιδιαίτερα χρήματα σε αυτή τη νέα προσπάθεια και ένας αποκλεισμό από τον β΄ προκριματικό γύρο της τρίτης τη τάξη διοργάνωσης της UEFA θα συνιστά τεράστια αποτυχία.

Χρίστος Χρίστου

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ