Χρησιμοποιώντας τον ιστότοπό μας, αποδέχεστε τη χρήση των cookie μας.

ΑΕΛ:  Έτοιμη για την Ευρώπη (ΠΩΣ ΘΑ ΑΓΩΝΙΣΤΕΙ)
Α' Κατηγορία

ΑΕΛ: Έτοιμη για την Ευρώπη (ΠΩΣ ΘΑ ΑΓΩΝΙΣΤΕΙ)

Η ΑΕΛ αντιμετωπίζει την Βλάζνια σήμερα στις 20:00, θέλοντας να πάρει προβάδισμα πρόκρισης ενόψει επαναληπτικού . Οι γαλαζοκίτρινοι ξέρουν ότι θα χρειαστεί μεγάλη προσπάθεια και προσοχή, και στα δύο παιχνίδια όπως τόνισε και ο Ντούσαν Κέρκεζ στις δηλώσεις του για το παιχνίδι. Η ομάδα θα πρέπει να παρουσιαστεί έτοιμη για τις συνθήκες του παιχνιδιού και να αποφύγει τα λάθη. Ο αντίπαλος έδειξε ότι είναι υπολογίσιμη ομάδα και δεν πρέπει να υποτιμηθεί σε καμία περίπτωση. Ο Ντούσαν Κέρκεζ δεν θα έχει στην διάθεση του τον τραυματία Άγγελο Ανδρέου ενώ οι Μανέ και Ντάβερβελτ έμειναν εκτός ευρωπαϊκής λίστας για αυτό τον γύρο.

Ο προπονητής της ομάδας αναμένεται να παρατάξει την ΑΕΛ με τον Βοζίνια κάτω από τα δοκάρια, τους Τεσέιρα και Ριστέφσκι στο κέντρο της άμυνας, τον Σάντος δεξιά και τον Μαζάν αριστερά. Στην μεσαία γραμμή οι Μεντόγιεβιτς, Μάζουρεκ και Ριέρα. Στην επίθεση οι Τόρες δεξιά, Πελέ αριστερά και στην κορυφή ο Τσιέποβιτς.

Οι φίλοι της ομάδας θα μπορούν να πάνε στο γήπεδο σήμερα και από την διοίκηση έγινε κάλεσμα για να στηριχθεί η ομάδα. Το εισιτήριο είναι στα 10 ευρώ σήμερα και οι φίλοι της ομάδας θα μπορούν να τα προμηθευτούν από τα γραφεία της ομάδας, οδός Αγίας Ζώνης 70 από τις 09:00-16:00 και από την μπουτίκ της ομάδας, οδός Αγίας Ζώνης 12, 09:00-19:15. Θυμίζουμε ότι δεν θα ανοίξουν ταμεία στο γήπεδο.

Σημειώνεται επίσης ότι αν κάποιος φίλος της ομάδας θα θέλει να αποκτήσει κάρτα φιλάθλου σήμερα, θα μπορεί να το κάνει μόνο μέσω διαδιχτύου.

Αριστείδου Μιχαήλ

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ