Χρησιμοποιώντας τον ιστότοπό μας, αποδέχεστε τη χρήση των cookie μας.

Η νέα φανέλα τoυ Παναθηναϊκού!
Ελλάδα

Η νέα φανέλα τoυ Παναθηναϊκού!

Ο Παναθηναϊκός έδωσε το μεσημέρι της Τετάρτης (21/07) στη δημοσιότητα τις λεπτομέρειες και τις πρώτες εικόνες απ’ τη νέα «βασική» εμφάνισή του για την αγωνιστική περίοδο 2021/22, που θα χρησιμοποιεί ως επί το πλείστον στα εντός έδρας παιχνίδια του.
Η νέα φανέλα του Παναθηναϊκού είναι «ριγέ» με πράσινες και λευκές ρίγες (σε αντίθεση με την περσινή που ήταν πράσινη, με πολύ ψιλές λευκές ρίγες) και θυμίζει σε μεγάλο βαθμό την εμφάνιση της σεζόν 1995/96.
Είναι φτιαγμένη και σχεδιασμένη με ξεκάθαρα ρετρό στοιχεία από τη δεκαετία του ‘90 προσαρμοσμένη στα σύγχρονα πρότυπα. Έχει κουμπί στο γιακά που προσδίδει ένα πολύ ωραίο στοιχείο «παράδοσης». Επίσης φέτος ο Παναθηναϊκός με τη Robe di Kappa συμφώνησαν να μπει ο αριθμός κάθε παίκτη και μπροστά εκτός από πίσω, ενώ άλλαξε η γραμματοσειρά στο όνομα και στους αριθμούς.
Η νέα φανέλα διαθέτει τεχνολογία Hydro-Way Protection για απώθηση του ιδρώτα και αναπνοή του δέρματος. Είναι σε Skin Fit γραμμή και σύνθεση από 91% polyester και 9% elastane και η «πρώτη» της θα γίνει στα φιλικά που θα δώσουν οι «πράσινοι» μετά την επιστροφή τους από την Ολλανδία.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ