Χρησιμοποιώντας τον ιστότοπό μας, αποδέχεστε τη χρήση των cookie μας.

«Έρχεται και βάζει τον Ντούρις…» (ΤΟ ΔΙΔΥΜΟ ΠΟΥ ΕΠΡΕΠΕ ΝΑ ΠΑΙΞΕΙ)
Balla με τον Μάλε!

«Έρχεται και βάζει τον Ντούρις…» (ΤΟ ΔΙΔΥΜΟ ΠΟΥ ΕΠΡΕΠΕ ΝΑ ΠΑΙΞΕΙ)

Το παιχνίδι της Ομόνοιας με την Ντιναμό στο Ζάγκρεμπ σχολίασε ο Κώστας Μαλέκος στο έβδομο επεισόδιο της εκπομπής «Balla με τον Μάλε» και στάθηκε ιδιαίτερα στον Μίχαλ Ντούρις.
«Πέρσι σε ένα διάστημα επέμενε με τον Ντούρις και φάνηκε ότι δεν μπορούσε με αποτέλεσμα να πάει 6-7 παιχνίδι χωρίς νίκη η ομάδα. Μετά από πιέσεις από τον κόσμο και φαντάζομαι και εκ των έσω τον έβγαλε τον Ντούρις, έβαλε τον Ασάντε και άλλαξε. Έρχεται τώρα στο πρώτο παιχνίδι με μια δυνατή ομάδα και βάζει τον Ντούρις. Είδαμε αυτό το πράγμα παραλίγο να στοιχήσει το πρωτάθλημα και το βλέπουμε από το πρώτο ματς. Ο παίκτης αυτός δεν δίνει επανειλημμένα αυτό που πρέπει να δώσει. Δεν έκανε το χειρότερο που παιχνίδι με την Ντιναμό που μπορεί ο Τσέποβιτς να έκανε το χειρότερο» είπε ο Κώστας Μαλέκος.

Αν έπαιζε άλλος εκτός από τον Ντούρις θα πήγαινε καλύτερα η Ομόνοια: «Είμαι σίγουρος. Μπορούσε να έπαιζε ο Παπουλής με τον Τσέποβιτς ή ο Τζιωνής με τον Τσέποβιτς. Αυτό νιώθω. Όταν κερδίζεις δεν φαίνονται κάποια πράγματα αλλά όταν χάνεις πρέπει να δέχεται και την κριτική και να αλλάζεις κάποια πράγματα».

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ