Ανοικτή γραμμή Πρόδρομου-«Πούρσα» (ΝΕΑ ΑΠΟΕΛ)
Α' Κατηγορία

Ανοικτή γραμμή Πρόδρομου-«Πούρσα» (ΝΕΑ ΑΠΟΕΛ)

Για το πως  εξελίσσεται η προετοιμασία και ότι αφορά γενικότερα την ομάδα, είναι προϊόν καθημερινής επικοινωνίας του Πρόδρομου Πετρίδη με τον Σάββα Πουρσαϊτίδη.
Πρόεδρος και προπονητής, συζητούν τα πάντα και μάλιστα, ο διοικητικός ηγέτης, έχει ξεκαθαρίσει στον «Πούρσα» ότι αν διαπιστώσει ότι η ομάδα, χρειάζεται κάποια νέα προσθήκη καθώς και οτιδήποτε άλλο, η διοίκηση είναι έτοιμη να το κάνει.
Στόχος και των δύο, είναι να μπορέσει το ΑΠΟΕΛ να διεκδικήσει και να κατακτήσει την 1η θέση στο νέο ποδοσφαιρικό πρωτάθλημα.
Οι πληροφορίες, θέλουν τον προπονητή να είναι ευχαριστημένος σε γενικές γραμμές με την ανταπόκριση των ποδοσφαιριστών, όμως πάντα, υπάρχει παράθυρο βελτίωσης και αν χρειαστεί να γίνουν βελτιώσεις, θα γίνουν.
Το φιλικό με τον Απόλλων Σμύρνης, δεν έδειξε πάντως κάποια σαφή εικόνα, αφού έγιναν βασικά πειράματα με τη χρήση όλων σχεδόν των παικτών και τις γνωστές απουσίες λόγω διάφορων εμποδίων.
Την Παρασκευή θα γίνει το επόμενο φιλικό με αντίπαλο την Bnei Sakhnin F.C.  στο οποίο όμως δεν θα είναι διαθέσιμοι όλοι οι παίκτες. Ο Γκάρνερ λόγω τραυματισμού, ο Νταουσβίλι έμεινε στην Κύπρο, ο Οκριασβίλι θα είναι  στο Πράβετς αλλά αναμένεται να αγωνιστεί στο φιλικό με την ΤΣΣΚΑ Σόφιας που θα γίνει στις 27 Ιουλίου.
Επίσης ο Ισάμ Τσεμπακέ που είναι στο Πράβετς, λογικά θα πάρει χρόνο συμμετοχής με την ΤΣΣΚΑ.

Related posts