Χρησιμοποιώντας τον ιστότοπό μας, αποδέχεστε τη χρήση των cookie μας.

Χ. ΚΩΝΣΤΑΝΤΙΝΟΥ: «Έφυγα σκαστός, ήμουν στην κερκίδα και με κατέβασαν να παίξω»!
Α' Κατηγορία

Χ. ΚΩΝΣΤΑΝΤΙΝΟΥ: «Έφυγα σκαστός, ήμουν στην κερκίδα και με κατέβασαν να παίξω»!

Ο Χάρης Κωνσταντίνου… καταγράφει στο balla μία πολύ ενδιαφέρουσα προσωπική ιστορία. Στο μακρινό 1972, στρατιώτης, έφυγε… σκαστός και από την εξέδρα, βρέθηκε στο γήπεδο του ΓΣΠ να φοράει τα γάντια και να αγωνίζεται!

– Το 1972 είχατε φύγει… σκαστός από το στρατό για να δείτε τον αγώνα ΑΠΟΕΛ-ΕΠΑ, τραυματίστηκε ο Αλκιβιάδης και σας φώναξαν να φορέσετε τα γάντια;
«Φύγαμε από τη Μύρτου, όντως. Πήγαμε στο ΓΣΠ, κάθισα στην κερκίδα, γεμάτο το γήπεδο. Ξαφνικά βλέπω έναν από το συμβούλιο να είναι μπροστά στον κόσμο της ΕΠΑ και να ρωτάει αν είδαν τον Χάρη! Με φώναξε, με ρώτησε αν έχω τα παπούτσια μου διότι δεν μπορεί να παίξει ο Μάκης! Τελικά έπαιξα εγώ, απέκρουσε και πέναλτι του Στυλιανού αλλά χάσαμε 1-0. Πάω πίσω στο στρατό, με φώναξαν και λέω… αμάν, την πάθαμε. Πάω στο διοικητήριο, βλέπω τον διοικητή να κρατάει την εφημερίδα που είχε φωτογραφία από μια απόκρουση μου. Μου λέει “εσύ είσαι αυτός;”. Του απάντησα ναι και με ρώτησε τι σχέση έχω με τον Τάσο. Του είπα πως είναι αδελφός μου και μου είπε πως ήταν ιδρυτικό μέλος της ΑΕΚ! Με ρώτησε γιατί το έσκασα, του είπα ότι έπαιζε η ομάδα μου. Μου είπε ότι διαβάζει πως είμαι καλός κι ότι θα με βοηθήσει για τις προπονήσεις. Κι όντως με βοήθησε. Καλοπέρασα όταν ήμουν εκεί πάνω!».

Ανδρέας Βεντούρης

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ