Χρησιμοποιώντας τον ιστότοπό μας, αποδέχεστε τη χρήση των cookie μας.

Υπάρχει έδαφος (ΝΕΑΣ ΕΠΑΦΗΣ) Ομόνοιας και ΓΣΠ; (ΠΛΗΡΟΦΟΡΙΕΣ)
Α' Κατηγορία

Υπάρχει έδαφος (ΝΕΑΣ ΕΠΑΦΗΣ) Ομόνοιας και ΓΣΠ; (ΠΛΗΡΟΦΟΡΙΕΣ)

Fonbet Powers you up! Πάρε το Powerbank σου τώρα!

Μπορεί για πολλούς, να είναι το πιο απομακρυσμένο σενάριο, η επιστροφή της Ομόνοιας στο ΓΣΠ, για ορισμένους άλλους όμως, δεν θα είναι σούπερ έκπληξη τέτοια εξέλιξη.
Το μέγα ερώτημα, είναι ποια από τις δύο πλευρές θα κάνει ( αν χρειαστεί) το πρώτο βήμα για την γεφύρωση των διαφορών.
Την εξέλιξη της προσπάθειας των «πρασίνων» να βρουν γήπεδο που θα τους φιλοξενήσει για το πρωτάθλημα και το κύπελλο, παρακολουθεί με ανησυχία και η ΚΟΠ, αφού δεν θέλει να διαταραχθεί η ομαλή λειτουργία των δύο θεσμών για τη σεζόν 2021-22.
Η ποδοσφαιρική ομοσπονδία, επιθυμεί όπως το θέμα ολοκληρωθεί όσο πιο σύντομα γίνεται, αφού θα πρέπει να ορίσει και τη διεξαγωγή των αγώνων στην πρεμιέρα του πρωταθλήματος σε περίπου ένα μήνα, αφού αρχίζει στις 22 Αυγούστου.
Δεν αποκλείεται πάντως, να δούμε εκ νέου την ΚΟΠ, να παρεμβαίνει για να βρεθεί λύση και ξέρουν στην ομοσπονδία, ότι η καλύτερη λύση δεν είναι άλλη, παρά η επιστροφή της Ομόνοιας στο ΓΣΠ.
Εναπόκειται όμως, πρώτα στην Ομόνοια να αποφασίσει αν θέλει να συζητήσει εκ νέου με τη διεύθυνση του γηπέδου και ακολούθως στον ΓΣΠ, αν επιθυμεί με τη σειρά του να συζητήσει με τη διοίκηση Σταύρου Παπασταύρου.
Οι δικές μας ανεπίσημες πάντα πληροφορίες, λένε ότι ο ΓΣΠ με κάποιες προϋποθέσεις δεν θα είναι αρνητικός να ανοίξει εκ νέου την πόρτα στην Ομόνοια, για τη σεζόν 2021-22.

Θα έχει μεγάλο ενδιαφέρον το θέμα και ειδικά, στις επόμενες μία-δύο βδομάδες προβλέπεται να προκύψει εξέλιξη.
Όσο δεν υπάρχουν άλλες εφικτές λύσεις και συγκεκριμένα, γήπεδα τα οποία θα φιλοξενήσουν την Ομόνοια, χωρίς να χρειαστούν επιπλέον έργα, δεν αποκλείεται το σενάριο να βρεθούν στο ίδιο τραπέζι οι «πράσινο» με τη διοίκηση και διεύθυνση του ΓΣΠ.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ