Χρησιμοποιώντας τον ιστότοπό μας, αποδέχεστε τη χρήση των cookie μας.

ΕΝΤΟΝΟΣ ΚΕΡΚΕΖ: «Πρώτη φορά είδα σε αυτό το χάλι το Τσίρειο»!
Α' Κατηγορία

ΕΝΤΟΝΟΣ ΚΕΡΚΕΖ: «Πρώτη φορά είδα σε αυτό το χάλι το Τσίρειο»!

Έντονος ο Ντούσαν Κέρκεζ στις δηλώσεις του μετά το τέλος του αγώνα στο Τσίρειο για την κατάσταση στην οποία βρέθηκε ο αγωνιστικό χώρος, μερικές ημέρες πριν από τον Ευρωπαϊκό αγώνα της ομάδας:
«Έχουμε μπροστά μας τώρα το Ευρωπαϊκό παιχνίδι. Έχει πολλά πράγματα για τα οποία είμαι ευχαριστημένος, έχει όμως και κάποια άλλα πράγματα όμως που δεν είμαι. Πρέπει να δουλέψουμε. Ξέρω τι πρέπει να κάνουμε για να φτάσουμε σε καλό επίπεδο. Σίγουρα σήμερα οι συνθήκες ήταν δύσκολες. Πρέπει να είμαστε έτοιμοι για την Ευρώπη. Πρώτη φορά όμως, στα 15 χρόνια που είμαι στην Κύπρο, είδα σε αυτή τη κατάσταση αυτό το γήπεδο. Δεν ήταν καλή η κατάσταση. Δεν μπορείς να βλέπεις ποδόσφαιρο με αυτά τα γήπεδα. Έχουμε καλύτερο γήπεδο να κάνουμε προπόνηση από αυτό. Θέλαμε να παίξουμε στο Τσίρειο στην Ευρώπη και σήμερα είδαμε το γήπεδο σε αυτό το χάλι».
Για τα μεταγραφικά: «Δεν ξέρεις ποτέ τι μπορεί να προκύψει. Είμαι ευχαριστημένος με κάποιους παίκτες. Προσπαθούν ακόμα κάποιοι να προσαρμοστούν. Τώρα έχουμε το Ευρωπαϊκό που πρέπει να τα δώσουμε όλα να περάσουμε. Θέλουμε τον κόσμο δίπλα μας».

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ