Παίρνει τρεις ξένους ο Ερμής! (ΠΛΗΡΟΦΟΡΙΕΣ)
Β' Κατηγορία

Παίρνει τρεις ξένους ο Ερμής! (ΠΛΗΡΟΦΟΡΙΕΣ)

Κοντά σε τρεις νέες μεταγραφικές προσθήκες βρίσκεται ο Ερμής.
Ο προγραμματισμός των «φτεροπόδαρων» ενόψει της σεζόν 2021-22 συνεχίζεται κανονικά με τις πληροφορίες μας να αναφέρουν ότι έχουν κλείσει τρεις ποδοσφαιριστές.
Κέντρο και επίθεση: Πρόκειται για ποδοσφαιριστές που αγωνίζονται στο κέντρο, στο άκρο της επίθεσης και για ένα πολυθεσίτη επιθετικό, αντίστοιχα. Όλοι τους ξένοι, οι οποίοι δεν έχουν αγωνιστεί ξανά στο παρελθόν σε κυπριακή ομάδα.
Η ομάδα προγραμματισμού κρατά κλειστά τα χαρτιά της σε σχέση με την ονοματολογία, καθώς αναμένει πρώτα οι ποδοσφαιριστές να περάσουν από τις απαραίτητες διαδικασίες των εργομετρικών και ιατρικών εξετάσεων και μετά να υπογράψουν τα συμβόλαιά τους. Ακολούθως και αν όλα πάνε καλά, τότε θα ανακοινωθούν.
Συνεχίζουν δύο: Παράλληλα, θέμα χρόνου αποτελούν και ανανεώσεις των συμβολαίων των Ηλία Γεωργίου και των Αλέξανδρου Αντωνίου που είναι και οι μοναδικοί ποδοσφαιριστές από το περσινό ρόστερ, οι οποίοι παραμένουν και υπολογίζονται για τη νέα σεζόν.
Στην Αραδίππου: Τέλος, σε ό,τι αφορά στην έναρξη της προετοιμασίας, αυτή έχει οριστεί για τις 19 Ιουλίου. Οι ίδιες πληροφορίες αναφέρουν ότι το βασικό στάδιο της προετοιμασίας θα πραγματοποιηθεί στην Αραδίππου, τόσο λόγω της κατάστασης των περιοριστικών μέτρων κατά της πανδημίας, όσο και λόγω της επιθυμίας της διοίκησης της ομάδας.

Τάσος Θεοδώρου

Related posts