«Ο Φαμπιάνο δεν έχει σβηστεί από τη λίστα…» (ΤΙ ΓΡΑΦΟΥΝ)
Α' Κατηγορία

«Ο Φαμπιάνο δεν έχει σβηστεί από τη λίστα…» (ΤΙ ΓΡΑΦΟΥΝ)

Fonbet Powers you up! Πάρε το Powerbank σου τώρα!

Επαναφέρουν το θέμα του Φαμπιάνο στην Ελλάδα, ότι δεν έχει σβηστεί από τη λίστα του Ολυμπιακού. Ο Βραζιλιάνος τερματοφύλακας όμως με βάση το τι γνωρίζουμε «σήμερα», πολύ δύσκολα θα φύγει από το «τριφύλλι».
Αυτούσιο το δημοσίευμα:
«Το θέμα του τερματοφύλακα στον Ολυμπιακό είναι ένα από τα βασικά από τα οποία συζητιούνται όλο αυτό το διάστημα. Διότι στην Αγγλία, αλλά και την Ιταλία, επιμένουν πως ο Ρούι Πατρίσιο θα συνεχίσει στη Ρόμα του Μουρίνιο και η Γουλβς θα προχωρήσει στην απόκτηση του Ζοσέ Σα.
Κάτι το οποίο σημαίνει πως και ο Ολυμπιακός από την πλευρά του θα πρέπει να έχει έτοιμη τη διάδοχη κατάσταση. Για αυτό και έχουν βγει αρκετά ονόματα γκολκίπερ όλο αυτό το διάστημα, χωρίς να έχει υπάρξει κάποια διάψευση από πλευράς «ερυθρόλευκων».
Ένα από τα ονόματα που είχε ακουστεί από τον πρώτο καιρό, ήταν αυτό του Φαμπιάνο. Ο έμπειρος τερματοφύλακας της Ομόνοιας ήταν ψηλά στη λίστα του Ολυμπιακού. Όμως οι οικονομικές απαιτήσεις της ομάδας από την Κύπρο έβαλαν τέλος στις όποιες συζητήσεις είχαν γίνει.
Φαίνεται όμως πως το όνομα του Φαμπιάνο δεν έχει «σβηστεί» από τη λίστα των Πειραιωτών. Η περίπτωσή του ενδιαφέρει αρκετά τον Ολυμπιακό και από τη στιγμή που δεν έχει σημειωθεί κάποια οριστική εξέλιξη και με ανανέωση συμβολαίου του, οι «ερυθρόλευκοι» από την πλευρά τους κοιτούν έντονα το θέμα…
Οι Κύπριοι είναι αισιόδοξοι για την ανανέωση του συμβολαίου του, μάλιστα είχε γραφτεί πως έχει υπογράψει με την Ομόνοια αλλά επίσημα δεν έχει ανακοινωθεί κάτι».

Related posts